Iohannis acuză o propagandă "diabolică" împotriva PNL

Iohannis acuză o propagandă "diabolică" împotriva PNL

Președintele PNL, Klaus Iohannis, a declarat, sâmbătă, că fuziunea cu PDL nu va dilua substanța PNL, ci o va întări, denunțând o propagandă "diabolică" lansată în ultima perioadă împotriva liberalilor.

 "Am fost cu toții martorii și subiecții unei exraordinare presiuni care s-a exercitat asupra formațiunii noastre politice, presiune care viza marginalizarea PNL sau chiar dispariția acestuia din rândul actorilor politici semnificativi. Împotriva noastră a existat un dispozitiv diabolic de propagandă și nu numai, folosindu-se instrumente dintr-un arsenal care nu are nimic de-a face cu o viață politică normală", a declarat Iohannis.

Președintele PNL i-a acuzat pe trădătorii din "PNL", care le-au întors spatele liberalilor și s-au asociat cu pesediștii.

"Am văzut în această lună un adevărat spectacol al caracterelor. Oameni pe care i-am propus ca miniștri, secretari de stat și care n-au avut niciuun fel de apăsare de conștiinț să trădeze a doua zi, să devină frați cu PSD", a punctat liderul PNL.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Noi imagini cu ce-au lăsat americanii în Afganistan...

2 VIDEO Stupoare în Rusia! / Cum arată un convoi militar rusesc cu lansatoare Katiușa din anii `40 și camioane din anii `30

3 VIDEO Imagini ca de la răscoala din 1907 în Franța...

4 Un fost șef în CIA explică de ce Moldova ar trebui să se unească cu România

5 „Cine este bărbatul care împingea căruciorul băiatului meu?” / Scrisoarea de adio lăsată de tatăl criminal înainte să-și ucidă fiul