Iohannis: Ar fi bine să obțin semnificativ peste 30% din voturi în primul tur

Iohannis: Ar fi bine să obțin semnificativ peste 30% din voturi în primul tur

Candidatul ACL la alegerile prezidențiale, liberalul Klaus Iohannis, afirmă că ținta pe care și-o propune pentru primul tur de scrutin ar fi de peste 30% din voturi.

"Avem multe sondaje și, spre bucuria mea, arată un trend ascendent pentru mine și descendent pentru Victor Ponta. Ar fi bine să obțin eu semnificativ peste 30 %, iar Victor Ponta semnificativ sub 40%", a spus Iohannis, marți, la Știrile PROTV, explicând că "semnificativ", în privința sa, ar însemna 32 %.

Liderul liberal a adăugat că sondajele arată o prezență la vot în jur de 55%, pe care el nu o consideră "foarte mare", și a precizat că ar fi în avantajul său ca la urne să se prezinte cât mai mulți români.

"Cu cât mai mulți oameni merg la vot, cu atât mai bine pentru mine", a spus Iohannis, adăugând că oamenii nu vor să meargă la vot din cauza scandalului dintre președinte și premier care, pe perioada campaniei electorale, "au ieșit pe teme care n-au avut nicio treabă cu campania".

"Oamenii s-au săturat de acest circ: veșnicele certuri la televizor.(..) Se așteaptă la o politică așa cum propun eu: fără atâta scandal, cu mai multe soluții", a afirmat candidatul ACL.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

2 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 „Au vrut ca o Ucraină epuizată, dar încă neînvinsă, să fie forțată să se așeze la masa negocierilor cu o Rusie epuizată, dar și neînvinsă”