Iohannis: Decât să fiu mârlan, mai bine pierd

Iohannis: Decât să fiu mârlan, mai bine pierd

Aflat la final de campanie, Klaus Iohannis i-a transmis contracandidatului său din turul al doilea al alegerilor prezidențiale, Victor Ponta,  un mesaj care evidențiază din nou diferența de clasă dintre cei doi oponenți politici: ”Decât să fiu mârlan, mai bine pierd”.

”Azi am un mesaj special pentru tineri: pentru voi construim România de mâine, convingeţi-vă bunicii, părinţii să meargă la vot”, a fost îndemnul lui Iohannis la conferința de presă la care a participat vineri dimineața.

Candidatul ACL a refuzat să răspundă la întrebarea jurnaliştilor despre care este diferenţa fundamentală dintre el şi Victor Ponta.

“Singurul răspuns pe care aș putea să-l dau ar aduce o notă de aroganță și nu vreau”, a declarat inițial Iohannis, într-o conferință de presă de la sediul ACL.

Jurnaliștii au insistat, iar liderul liberal a venit cu o completare: “Decât să fiu mârlan, mai bine pierd”.

Klaus Iohannis a comentat și declarațiile contracandidatului său, care spusese cu o seara înainte, la un post de televiziune, că a crescut puterea de cumpărare în România: “probabil la colegii domniei sale de partid, au crescut multe, nu doar puterea de cumpărare: și averea, și influența”.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Scandal online / „Motanul” Valeriu Nicolae o face „pocnitoare” pe Denise Rifai pentru îndrăzneala de a-și fi dat cu părerea despre „examinatoarea națiun…

2 VIDEO Este posibil așa ceva în Qatar?

3 Foarte interesante amănunte!

4 Grangurul PSD Niculae Bădălău, reținut de DNA, după ce a fost săltat și dus la audieri, duminică seară, într-un dosar de corupție

5 Andreea Tonciu și-a luat mașină de 200.000 de euro: „Sunt femeie și nu trebuie să muncesc atât de mult”