Iohannis: Decât să fiu mârlan, mai bine pierd

Iohannis: Decât să fiu mârlan, mai bine pierd

Aflat la final de campanie, Klaus Iohannis i-a transmis contracandidatului său din turul al doilea al alegerilor prezidențiale, Victor Ponta,  un mesaj care evidențiază din nou diferența de clasă dintre cei doi oponenți politici: ”Decât să fiu mârlan, mai bine pierd”.

”Azi am un mesaj special pentru tineri: pentru voi construim România de mâine, convingeţi-vă bunicii, părinţii să meargă la vot”, a fost îndemnul lui Iohannis la conferința de presă la care a participat vineri dimineața.

Candidatul ACL a refuzat să răspundă la întrebarea jurnaliştilor despre care este diferenţa fundamentală dintre el şi Victor Ponta.

“Singurul răspuns pe care aș putea să-l dau ar aduce o notă de aroganță și nu vreau”, a declarat inițial Iohannis, într-o conferință de presă de la sediul ACL.

Jurnaliștii au insistat, iar liderul liberal a venit cu o completare: “Decât să fiu mârlan, mai bine pierd”.

Klaus Iohannis a comentat și declarațiile contracandidatului său, care spusese cu o seara înainte, la un post de televiziune, că a crescut puterea de cumpărare în România: “probabil la colegii domniei sale de partid, au crescut multe, nu doar puterea de cumpărare: și averea, și influența”.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Jenante imagini! / Loredana, dezmăț la restaurant cu „morcovul” italian

2 „Stă ca disperata agățată de Bodi prin cluburi”

3 Adevăr, intoxicare? / Armele furnizate de către Occident nu vor ajuta Ucraina într-un eventual conflict cu Rusia

4 Încă un mesaj pro-Rusia de la vârful Germaniei!

5 Putin plănuiește o lovitură de stat în Ucraina pentru a-și instala propriul guvern marionetă / Lista complotiști…