Iohannis: Din străinătate primesc semnale din cele mai bune

Iohannis: Din străinătate primesc semnale din cele mai bune

Candidatul ACL la Președinția României, liberalul Klaus Iohannis a declarat vineri, că a primit până acum de la partenerii europeni "semnale din cele mai încurajatoare și bune".

Întrebat de un jurnalist ce semnale a primit din străinătate, Klaus Iohannis a răspuns: "Semnale din cele mai încurajatoare și bune."

Joachim Hermann, ministrul de stat al Afacerilor Interne, Construcțiilor și pentru Infrastructură al Landului Bavaria (Germania), a declarat vineri, la Sibiu, că îl susține pe Klaus Iohannis în cursa prezidențială, precizând însă că această susținere este din partea partidului pe care îl reprezintă — CSU (ramura bavareză a CDU, formațiunea populară a cancelarului Angela Merkel n.r.), nu din partea guvernului german.

Întrebat dacă l-ar vota pe Klaus Iohannis președinte al României, dacă ar avea cetățenie română, oficialul bavarez a spus: "Bineînțeles".

Klaus Iohannis, alături de lideri locali ai ACL, dar și din formațiunea pe care a condus-o foarte mulți ani, Forumul Democrat al Germanilor din România, este prezent, vineri după-amiaza, la un miting cu peste 10.000 de persoane, în Piața Mare a Sibiului, ultima mare acțiune electorală a ACL din campania pentru primul tur al prezidențialelor.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…