Iohannis e TÂMPIT? Vrea PARTENERIAT cu Parlamentul. Cu Şova, cu madam Andronescu, cu băiatul lui Cosma de la Prahova, cu fratele lui Stănescu de la Olt, etc.

Iohannis e TÂMPIT? Vrea PARTENERIAT cu Parlamentul. Cu Şova, cu madam Andronescu, cu băiatul lui Cosma de la Prahova, cu fratele lui Stănescu de la Olt, etc.

Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, s-a tâmpit. Klaus Iohannis a scris, luni, pe Facebook, cu câteva ore înainte de discursul pe care îl va susţine în faţa plenului Parlamentului, la debutul sesiunii parlamentare, că ”un Parlament slab înseamnă o verigă slabă în construcţia democratică”, şi că îşi doreşte un parteneriat cu legislativul. 

”Astăzi mă voi adresa Camerelor reunite pentru a marca începutul primei sesiuni parlamentare din acest an. Parteneriatul Preşedintelui cu Parlamentul răspunde nevoii de a restabili încrederea în această instituţie fundamentală a democraţiei”, a scris Klaus Iohannis pe Facebook.

Preşedintele a menţionat şi aşteptările sale în privinţa legislativului: ”Îmi doresc un Parlament puternic, pentru că un Parlament slab înseamnă o verigă slabă în construcţia democratică. Un Parlament lipsit de credibilitate nu face decât să îndepărteze cetăţenii de politică şi să lase loc îndoielii, resemnării sau cinismului”, a afirmat Iohannis.

Să înţelegem că o forţă extraterestră acţionează duşmănos asupra acestei instituţii cu oameni inteligenţi, cinstiţi şi mânaţi de cele mai bune intenţii, iar Iohannis merge să rupă vraja?

Domnule preşedinte, de Dan Şova, cercetat penal, aţi auzit? De fiul lui Cosma de la Prahova, de fratele lui Stănescu de la Olt? Elena Udrea vă va aştepta speranţă în sală. Poate faceţi o vrajă şi-o scăpaţi de bulău!

Ce-o să facă ăia de la DNA de-acum încolo, când vor sălta pe vreunul din Parlament? Vă vor suna şi vă vor spune: domnule preşedinte, ne scuzaţi că vă deranjăm, dar, ştiţi, trebuie să vă mai arestăm un partener?

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 I-a mirosit pe ruși? / Adelin Petrișor a demisionat de la Euronews România cu doar câteva zile înainte de lansarea postului

2 „Toaleta de pe plajă a fost distrusă” / Mesajul ucrainenilor după un atac rusesc cu rachete Kalibr asupra Odessei

3 VIDEO Priviți, 7 lovituri „chirurgicale” aplicate de ucraineni unităților ruse ascunse printre casele unui sat

4 „Elitele GRU şi FSB cred că Putin a pierdut războiul. Ele văd o lovitură de stat ca pe o posibilitate realistă”

5 „Navele rusești nu vor avea unde să se ascundă în Marea Neagră”