Iohannis, mesaj PERVERS, marca USL

Klaus Iohannis, președintele cu Primă Doamnă, le-a transmis românilor, marți, un nou mesaj din tolba USL. Vrea LINIȘTE. Proaspăt mituit de Ponta și Oprea cu un salariu baban, din care să mai acopere cheltuielile cu ținutele consoartei, mereu neliniștită dacă nu face prima pagină la ziarele de can-can, Iohannis le bagă vată în gură celor care-l vor mai activ. Mesajul este cu atât mai pervers cu cât a fost eliminat pe gură la un eveniment cu un caracter eminamente științific, găzduit de Academia Română...

"Am ales să particip la acest eveniment pentru a arăta încă o dată care sunt prioritățile mele. Poate că unii se așteptau să vorbesc despre partide sau ar fi vrut să aibă parte de o vară mai agitată politic. Poate că pe alții îi nemulțumește lipsa aşa-numitor breaking news-uri și a unor declarații incendiare. Pentru mine însă conduita promisă și prioritățile asumate au rămas aceleași. Și nu vor fi nici în continuare umbrite de efervescența politică sau de circumstanțe de moment", a declarat Iohannis, la ceremonia de deschidere a Conferinţei Internaţionale „Micro-to Nano-Photonics IV”- ROMOPTO 2015.

UPDATE/Victor Ponta a anunțat marți, pe contul său de Twitter, că are o întâlnire de lucru cu președintele Klaus Iohannis pe tema Republicii Moldova.

Mai mult de atât, Penalul a mai precizat că există un consens în ceea ce privește susținerea Moldovei.

"Întâlnire de lucru cu Președintele / informat despre Republica Moldova / consens - România rămâne cel mai hotărât susținător al Moldovei", a scris Ponta pe site-ul de socializare.

Lucrurile au reintrat, așadar, în normal... Iohannis+Ponta= LOVE!


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Nouriel Roubini / Urmează un deceniu de criză economică. Recesiunea va fi fără precedent

2 VIDEO Rareș Bogdan, atac la piloșii vârâți de PNL în diverse sinecuri: M-am săturat să răspund pentru imbecili…

3 Festival de pesedism în PNL! După ce și-a pus verișoara la Antibiotice SA, ministrul Tătaru face presiuni să-ș…

4 Ți se face scârbă! / Consilierul lui Orban, acuzat că distruge o instituție cu proiecte de sute de milioane de d…

5 Informație / PSD, la un pas de scindare. Dăncilă și o mare parte dintre fidelii lui Dragnea vor părăsi partidul

recomandări

Te ia DNA: Nicolae Moga

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Grasul ăsta joacă super fotbal!