Iohannis şi-a luat CONSILIER de la AMBASADA SUA

Iohannis şi-a luat CONSILIER de la AMBASADA SUA

Laurentiu-Mihai Stefan, fost consilier politic in cadrul Ambasadei SUA la Bucuresti, a fost numit consilier prezidential.
Laurentiu-Mihai Stefan, fost consilier politic in cadrul Ambasadei SUA la Bucuresti, a fost numit de Klaus Iohannis consilier prezidential, incepand cu data de 26 ianuarie 2015. Decretul de numire a fost semnat marti de seful statului. Laurentiu Stefan este fondator si presedinte (2000-2005) al Societatii Romane de stiinte Politice si este profesor colaborator al Facultatii de stiinte Politice din cadrul Universitatii Bucuresti din 1999 si doctor in stiinte politice din 2003. Numele sau a fost vehiculat inca din luna decembrie ca posibil consilier prezidential al lui Klaus Iohannis.

Laurentiu Stefan a lucrat in cadrul agentiei de stiri Mediafax si a colaborat la Ziarul Financiar, urmand ulterior studii postuniversitare politice la Cambridge -1998 si apoi bursa oferita de Colegiului Noua Europa (1999-2002). Este autor si coordonator al unor volume, lucrari si articole despre politica romaneasca, recrutarea elitelor politice, atat la nivel national si local.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia