Iohannis, veste TRISTĂ pentru PSD

Iohannis, veste TRISTĂ pentru PSD

Klaus Iohannis vede o posibila schimbare o majoritatii in Parlament in "urmatoarele saptamani sau luni. Toata lumea vrea sa fie de partea castigatorilor"

Klaus Iohannis, presedintele ales al Romaniei, a spus intr-un interviu pentru Reuters ca e posibila in urmatoarele saptamani sau luni o schimbare a majoritatii in Parlament. "Toata lumea vrea sa fie de partea castigatorilor. Deci e posibil ca in urmatoarele saptamani sau luni sa avem schimbari in Parlament", a spus Iohannis.

"E posibil ca in 2015 sa avem aceste schimbari care ar da PNL o majoritate, pe care apoi o va folosi ca sa schimbe guvernul", a mai spus Iohannis in interviul pentru Reuters.

In ceea ce priveste bugetul pentru 2015, Iohannis a refuzat sa spuna ce propuneri ale Guvernului le va respinge sau daca Romania trebuie sa semneze un nou acord cu FMI, in locul celui care expira anul viitor. "Evident ca e foarte greu sa construim bugetul cu un deficit de 1,4%. Pe de alta parte, nu sunt in favoarea aprobarii de noi taxe, asa ca guvernul are o sarcina dificila si pot doar sa sper ca vor veni cu o propunere rezonabila".

Presedintele ales al Romaniei a mai spus pentru Reuters ca vrea sa schimbe modul in care se face politica in Romania: "mai putin spectacol, mai multe solutii pentru Romania. Dar o vom lua pas cu pas. Nu e posibil sa schimbi clasa politica peste noapte sau intr-o saptamana sau intr-un an".

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Fugarul Rizea, noi dezvăluiri șocante despre jefuitorii României! Asta este adevărata molimă, nu coronav…

2 Asta este consiliera șefului AEP! Mitulețu-Buică tocmai i-a acordat o insignă și o diplomă de excelență!

3 Doar o femeie putea să scrie acest articol despre Firea!

4 Document / Șeful PSD are dosar penal la DNA privind modul în care a obținut titlul de „Luptător cu rol determina…

5 Sondaj IMAS / Creștere semnificativă pentru USR Plus, scădere pentru PNL. PSD, în urcare cu două procente