Javra Națională despre audierea lui Corlățean la DNA: Ca noi toți; nu mai e o știre asta./Care ''noi toți'', mă, NENOROCITULE?

Javra Națională despre audierea lui Corlățean la DNA: Ca noi toți; nu mai e o știre asta./Care ''noi toți'', mă, NENOROCITULE?

Penalul Victor Ponta a declarat luni, în legătură cu prezența lui Titus Corlățean la DNA în dosarul votului din diaspora, că acesta a venit pentru a da declarații, dar nu poate să spună mai mult pentru a nu afecta ''independența și prestigiul nu știu cărui procuror''.

"Ca noi toți. Da. Nu mai e o știre asta. Eu nu am voie nici pe mine să mă apăr că afectez independența și prestigiul nu știu cărui procuror. Cum pot să zic de alții? Nu pot să zic nimic", a spus Ponta, la Palatul Parlamentului, întrebat ce părere are despre faptul că Titus Corlățean a fost chemat la DNA.

Întrebat dacă Titus Corlățean a greșit cu ceva pe vremea când era ministru de Externe, Javra Națională a arătat că, din câte știe, acesta a fost chemat la DNA în calitate de martor, iar "martorii nu greșesc".

Senatorul Titus Corlățean s-a prezentat, luni, la Direcția Națională Anticorupție, fiind citat de procurori pentru a fi audiat într-un dosar privind suspiciuni de corupție.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Voi știți cine e marmota asta?

2 Sechestrată și umilită în casa unui judecător

3 Așa o fi?

4 10 poliţişti suspectaţi de luare de mită, „săltaţi” de la un curs de prevenire a corupţiei

5 VIDEO Bătaie generală într-un club de fiţe după ce o „pisi” s-a plâns lui „iubi” că a fost pipăită