Jigodia de Ponta, PLECĂCIUNI la Hrebenciuc, Cătălin Voicu și Fenechiu pentru ÎNLĂTURAREA CORUPTULUI MRU

Jigodia de Ponta, PLECĂCIUNI la Hrebenciuc, Cătălin Voicu și Fenechiu pentru ÎNLĂTURAREA CORUPTULUI MRU

Ponta le mulțumește lui Viorel Hrebenciuc, în arest la domiciliu, Miron Mitrea, la Poarta Albă, Cătălin Voicu, la Rahova, Relu Fenechiu, închis la Vaslui, Tudor Chiuariu, condamnat, Sorin Lazăr, condamnat, dar și cercetaților penal, în arest pe diverse perioade unii dintre ei, Dan Radu Rușanu, Vosganian, Critian David, Titi Holban, Chițoiu, Mircea Drăghici, Marian Ghiveciu, Iulian Iancu, Toni Greblă, Dan Nica, Gabriel Mutu, George Scutaru, Dan Șova etc. pentru înăturarea coruptului Mihai Răzvan Ungureanu de la putere în urmă cu 3 ani! 

Jigodia Națională invită parlamentarii care au votat acum trei ani moţiunea de cenzură care a dus la schimbarea guvernului condus de Mihai Răzvan Ungureanu să participe luni la un eveniment pe această temă, organizat la Palatul Parlamentului.

"Îi invit pe toţi parlamentarii care au votat moţiunea pe 27 aprilie 2012 să participe luni, la Palatul Parlamentului, la evenimentul "3 ani de la începutul sfârşitului regimului Băsescu-MRU-Predoiu". Împreună, vom reaminti ce a însemnat schimbarea cursului României din punct de vedere economic şi social!", a scris Mitomanul Național, duminică, pe blog.

Potrivit Jigodiei Naționale, în urmă cu trei ani, a avut loc "un moment unic în istoria post-decembristă a României".

"Guvernul unui regim abuziv şi corupt a fost înlocuit, graţie mecanismului democratic al moţiunii de cenzură, de o coaliţie a partidelor din opoziţie. A fost prima (şi singura) dată când o astfel de schimbare s-a produs în România democratică - moţiuni de cenzură au mai fost votate (cazul Boc), dar schimbări de guvern au fost doar o singură dată - acum 3 ani!", scrie, fără să-i tremure mâna, acest jeg uman.

În opinia sa, "USL a dat o imensă lovitură regimului Băsescu-MRU-Predoiu, lovitură care va rămâne în cărţile de istorie".

"Pentru mine, Uniunea Social Liberală a fost şi va rămâne cel mai important şi puternic proiect politic al României. Indiferent de ce a urmat, acesta a îndeplinit probabil cel mai important obiectiv al ultimilor ani: a făcut dreptate pentru milioanele de români asupriţi de un regim extrem de dăunător! De aceea, vreau să marcăm împreună acel moment istoric", încheie, apoteotic, TREMURICIUL.








Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...