Klaus Iohannis îl acuză de minciună pe Victor Ponta în cazul vizitei la Grivco

Klaus Iohannis îl acuză de minciună pe Victor Ponta în cazul vizitei la Grivco

 Prezidențiabilul ACL, Klaus Iohannis, a declarat, luni seară, că povestea cu "premierul ales la Grivco" reprezintă o minciună sfruntată a lui Victor Ponta. 

 "Victor Ponta știe foarte bine că nu am fost niciodată la Grivco. El a fost omul de lângă Mircea Geoană. Nu am avut nicio treabă cu niciun lucru care se numește Grivco. Îl provoc pe Ponta să aducă orice probă, oricât de mică sau indirectă, care să dovedească faptul că eu am fost la Grivco. Nu am negociat nimic cu Victor Ponta, el a fost un personaj secundar", a declarat Klaus Iohannis, la B1 Tv. 

"Toată discuția despre propunerea de premier a plecat de la o discuție cu Crin Antonescu. M-a vizitat în Sibiu, în primăvara lui 2009, și mi-a propus o colaborare politică. M-a sunat, s-a prezentat, a zis că vrea să îmi facă o vizită, m-a vizitat, ne-am înțeles foarte bine și mi-a spus că dorește să mă întrebe dacă vreau să fiu implicat în vreo acțiune politică a PNL. Asta nu pe nepusă masă, că eu am avut o colaborare strânsă cu PNL, încă din 2004. A fost o discuție în primăvară și apoi alta în toamnă, când m-a întrebat dacă vreau să fiu premier. Înțelegerea era că vin și preiau Guvernul ca interimar, ca și tehnocrat", a continuat liderul PNL.
-


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

4 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

5 Foarte interesante amănunte...