La Antena3 sunt atacate instituţiile statului, se instigă la revoltă. Pe burtieră scrie: Antena3, confiscată de Kovesi

La Antena3 sunt atacate instituţiile statului, se instigă la revoltă. Pe burtieră scrie: Antena3, confiscată de Kovesi

 La Antena3 sunt atacate instituţiile statului, se instigă la revoltă. Pe burtieră scrie: Antena3, confiscată de Kovesi.

Ora 23:10 Mihai Gadea: Daca maine cand venim la sediu il gasim sigilat transmitem din strada. Daca se intrerupe emisia din cand in cand nu va speriati, gasim noi o solutie. O sa transmitem din strada.

21.56 Cum isi manipuleaza Antena 3 telespectatorii in seara condamnarii lui Dan Voiculescu: Post confiscat.

Vineri seara, dupa sentinta de 10 ani de inchisoare pentru Dan Voiculescu si confiscarea unei parti din avere, Antena 3 a postat pe ecran, in partea dreapta jos, mentiunea "Post confiscat". Cu o vocea voit emotionata, Mihai Gidea si toate celelalte vedete ale postului au atacat dur judecatorii, procurorii si pe Traian Basescu, spunind ca in urma sentintei postul Antena 3 a fost confiscat. Realitatea e insa alta.

Minuta sentintei pronuntata vineri de completul Curtii de Apel arata ca judecatorii au dispus confiscarea imobilului in care Antena 3 functioneaza, si in nici un caz confiscarea actiunilor companiei care opereaza postul ori a bunurilor companiei. Imobilul din Soseaua Bucuresti - Ploiesti 25 - 27 nu este proprietatea societatii care opereaza Antena 3, ci este utilizat de societate in baza unui contract de chirie.

Cu alte cuvinte, Antenei 3 si companiei care o opereaza (S.C. ANTENA 3 S.A, condusa de Emanuel Mihai Gidea) nu i-a fost confiscat nimic.

Ora 21:15 Intervin telefonic mai multi actori, printre care Catrinel Dumitrescu si Draga Olteanu Matei, care ii transmite lui Mihai Gadea ca si ea isi pune apartamentul la dispozitia Antenei 3 si il critica pe Victor Ponta pentru lipsa de actiune in acest caz.

"Din aceasta seara, dictatura s-a reinstaurat in tara noastra si avem de ce a ne teme", a spus Draga Olteanu Matei.

Ora 20:40 Mircea Badea anunta ca duminica, la ora 5, se va duce sa se "plimbe" in jurul Palatului Cotroceni

"Mă voi duce să mă plimb în jurul Palatului Cotroceni, voi utiliza dreptul meu de a mă plimba în jurul Cotroceniului", a spus Mircea Badea, subliniind că nu cheamă pe nimeni să i se alăture.

Colegii săi l-au intrebat dacă nu cumva se va duce să se plimbe începând cu ora 5 după amiaza, iar Mircea Badea confirmă.

Adrian Ursu anunţă că şi el voia să meargă tot duminică, la ora 5, şi îsş intreabă colegii dacă nu cumva îi ştiau programul, iar Oana Stancu anunţş şi ea aceeaşi orş.

Ora 20:20 "Daca vreti sa fiti impreuna cu noi in acest moment cumplit, de ostracizare a piesei independente, o puteti face. De azi, noi nu mai avem sediu", spune Mihai Gadea, in timp ce o ziarista citeste din cele "peste 1.800 de mesaje" primite de la telespectatori. "In doar cateva ore, 1800 de romani au spus ca sunt alaturi de noi sau ca ne pun la dispozitie apartamentele lor", spune aceasta.

Ora 20:18 Emisiunea are loc sub titlul "Antena 3, confiscata de Kovesi"
Ora 19:55 Mircea Badea: Eu personal voi iesi in strada, pe persoana fizica

Ora 19:30 Dana Grecu face un tur prin studiourile Antenei 3 şi prezintă diplomele obţinute, precum şi certificatul cu cel mai mare steag desfăşurat din lume, "nu un steag de partid, steagul Romaniei". "A primit mai mult decat violatorii!", îşi exprima regretul Dana Grecu.

18.08: Alessandra Stoicescu: 60 de români din LA merg să protesteze la consulatul de acolo. Mulţumim că se sprijină. Decizia de a pune sechestru pe sediul A3 este abuzivă.

17.55. Mădălin Voicu: Ce îi macină pe ei este că A3 îşi asumă să spună nişte lucruri pe care nu le digeră mulţi. Problema nu este Traian Băsescu. El este un singur om. Dar va daţi seama ce reţea de judecători şi procurori are? Vă daţi seama ce luptă va incepe din decembrie cu aceşti oameni fanatici?

17.45: Se citesc mesaje în care telespectatori îşi pun la dispoziţie casele pentru Antena 3 şi întreabă jurnaliştii de la acest post ce să facă fiindcă vor să treacă la fapte.


17.40: Ivitat Antena 3: Daca nu se ofera protectie institutionala, solidaritate profesionala, putem recurge la publicul sau. Acest public a facut/face si va face dovada ca este prezent.

17.30: Madalin Voicu: Eu am sa va rog sa fiti in erectie. Este interzis sa cadeti in bucuria nesimtita si canceroasa a acestui om (n.r. Basescu) care face ca lucrurile sa fie doar pe placu lui.

Ora 17.25: Dupa citirea sentintei, jurnalistii Antena 3 au citit mai multe mesaje de la telespectatori în care oamenii sunt îndemnaţi să iasă în stradă şi să-l apere pe Voiculescu întrucât s-a comis un abuz în momentul în care a fost condamnat.

Ora 17.17: Pe burtiera scrie: Antena 3, confiscata de Kovesi

Ora 17:15: Reporter: Nici cei mai periculosi membri din gruparile de spalare de bani nu au primit cele mai aspre pedepse.

17.00: Alessandra Stoicescu: Antena 3 este aici si va ramane aici. Este o promisiune. Este ziua de cotitura pentru Justitie. Acea justitie aservita lui Traian Basescu. Acel Traian Basescu care anunta inainte de sentinta ce se va intampla. Se confisca sediul in care ne afla acum. Aceasta cladire pe care si-o doresc cu disperare este redactia Antena 3. Dan Voiculescu a fost singurul care s-a opus fatis lui Traian Basescu conducand in Parlament acea comisie care l-a suspendat in 2007. Judecatorii au decis sa fie pluton de excutie.

 Ora 15.40: Alessandra Stoicescu: Au incercat sa ne inchida gura. Nu au reusit.

 Oana Stancu a reacționat după condamnarea lui Dan Voiculescu. 

 "Sunt convinsă care sunt mulți oameni care înțeleg ce se întâmplă acum. Sunt oameni care s-au confruntat cu criza indusă de guvernarea Boc și poate și-au pierdut casele, mașinile, salariile. Noi am fost alături de ei și sunt convinsă că și ei înțeleg ce se întâmplă acum", a spus Oana Stancu, în emisiunea Danei Grecu, la Antena 3. 

Mircea Badea

"Eu voi ieși în stradă și-i voi spune locatarului abuziv de la Cotroceni: Ieși afară, javră ordinară!", a spus Mircea Badea, la Antena 3. 

El le-a transmis celor care vor să i se alăture, că-i așteaptă. "Nu știu dacă mai sunt și alții ca mine și dacă va mai veni cineva cu mine…Vreau să văd ce vor face telespectatorii Antenei 3: se vor rezuma doar să se uite la tv sau vor face ca mine", a subliniat Mircea Badea. 


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…