Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Află detalii aici. De acord

La Tulcea au fost mai multe înjurături şi ameninţări decât pupături/Când au auzit că Ponta a zis că el, până în turul II, stă în fotoliu şi se uită la televizor, Ioan Rus şi Dâncu şi-au făcut cruce/,,Conciliul hoţilor'' s-a terminat mai repede cu o zi decât fusese planificat

La Tulcea au fost mai multe înjurături şi ameninţări decât pupături. Aşa cum noi anticipam, zâmbetele şi optimismul de la televizor vor încerca să acopere circoteca făcută în spatele uşilor închise. Dealtfel, întâlnirea trebuia să ţină până sâmbătă seara. Sâmbătă la prânz toată lumea plecase. Cu un gust mai amar ca niciodată. Unii, cu scaun la cap, s-au şi închinat atunci când au văzut şi auzit că Ponta, cu un tupeu de golan, a anunţat că el, până la turul II, nu se duce la dezbateri. Ba, mai mult decât atât, l-a jignit gratuit şi pe Cristi Diaconescu, gratulându-l cu apelativul doamna Diaconescu. amănunt care n-a trecut neobservat.

Optimismul de oameni cu o cultură precară, care îi caracteriza până acum pe baronii din Sud şi Moldova, n-a mai existat. Dealtfel, câţiva dintre ei sunt fie în arest, fie fugiţi, ca Nicuşor Constantinescu, fie se aşteaptă să fie chemaţi, în următoarea tranşă, la DNA.

Niciodată nu au fost atât de mulţi absenţi. Iar Ponta n-a avut argumente. Schema cu suspendarea lui Băsescu nu i-a încântat pe cei care se simt vizaţi de acţiunile procurorilor DNA.

Iar supralicitarea lui Dragnea, inventată peste noapte, pentru a le mai închide gura, cu legea privind primarii, le-a stârnit zâmbete.

Să nu mai vorbim despre faptul că, deşi nimeni nu şi-a făcut curaj să-l întrebe direct pe Ponta dacă se teme că va fi chemat la DNA, în discuţiile dintre ei aceasta a fost şi este o temă de bază.

Iar altă variantă de care se tem cel mai mult pesediştii este blatul lui Ponta cu Băsescu. De asta se tem cel mai mult. Că ei se expun ca proştii, şi şi-l fac duşman, iar Ponta e înţeles cu el.


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Mutul tace și le face! Da, ambasadoarea României, reprezentanta Guvernului Dăncilă, a votat MUIE PSD!

2 BREAKING Comisia juridică din PE îi cere Rovanei Plumb explicații suplimentare despre declarațiile de avere și…

3 DEMENȚĂ la Antena 3! Kovesi, atacată cu titluri de o jegoșenie fără precedent! Când s-a dat rezultatul ziceai …

4 RoMAFIA / Leana, liberă și multimilionară în euro, sfidează cu o ținută de zi de 10.000 de euro

5 ULUITOR! Fostul șef al Transelectrica a dispărut! Coșea, dezvăluiri incredibile din ședință! „M-a sunat dna An…

recomandări

Te ia DNA: Gherman Petru

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Dormitorul lui van Gogh e de închiriat pe Airbnb