Lenuța, supărată că DNA nu-l caută pe Dragnea la CONTRACTELE Tel Drum

Lenuța, supărată că DNA nu-l caută pe Dragnea la CONTRACTELE Tel Drum

Lenuța e supărată foc! Și pe bună dreptate, aproape că nu ne vine să credem că scriem așa ceva! Udrea face o analiză a Congresului PSD și constată că ascensiunea fulminantă a celui care a preluat Ministerul Dezvoltării după ea nu este tocmai curată și îi îndeamnă pe procurorii DNA să privească cu atenție cum aceleași firme câștigă în continuare toate contractele cu fonduri UE, și în special Tel Drum. 

”Alegerile la PSD imi dau prilejul unei analize argument la ceea ce am tot spus in diverse forme in ultimul timp, unele atat de direct neinspirate incat m-au dus direct in puscarie. Si anume, ca cineva isi aroga reforma clasei politice prin scoaterea marilor corupti din prim planul scenei publice. In realitate vorbim despre preluarea puterii de la politicieni prin inlaturarea celor care se opun, de catre un grup ocult de generali, folosind instiutii ale justitiei si marota anticoruptiei.

Cum altfel se explica revenirea fulminanta a lui Liviu Dragnea, unul dintre cei pentru care s-a inventat titulatura de "baron local", in doar trei luni, de la demisia din guvern ca urmare a unei condamnari in prima instanta pana la preluarea sefiei PSD cu misiunea asumata de a reforma urmasul partidului comunist!!!??

Nu aud niciun cuvant de la "deontologii presei", jurnalistii cu epoleti care ma faceau praf pe vremea cand Comisia Europeana verifica cum de firma Tel Drum castiga toate contractele pe fonduri UE de la MDRT licitate de CJ Teleorman, condus atunci de Liviu Dragnea.

Daca Dragnea a furat sau nu, cu Tel Drum sau altfel, nu este treaba mea ci a DNA-ului. Dar tocmai aici este problema. Ca niciodata nu a fost nici macar anchetat, in timp ce mie mi-au facut si imi fac in continuare zeci de dosare. Credeti cumva ca practicile generalizate in Romania de a lua comision de la firmele care castiga bani lucrand cu statul, nu au existat fix la CJ Teleorman? Ori credeti ca, atat cat or fi fost in Ministerul Dezvoltarii, au disparut cand a ajuns acolo ministru domnul Dragnea?

Daca DNA-ul verifica firmele care au lucrat in 2010-2011 cu MDRT, le-ar putea verifica si pe cele de pana si dupa ce nu am fost eu ministru si, va asigur ca sunt fix aceleasi companii, pe care acolo le-am gasit si acolo le-am lasat! 
Daca nu o face, am toate motivele sa cred ca sunt tinta, unul din politicienii incomozi care trebuie inlaturat prin executarea pe "altarul anticoruptiei".

In timp ce politicieni din categoria celor pentru care s-a infiintat DNA-ul cu mai mult de zece ani in urma, sunt acum prezentati ca noua clasa politica, reformata si incoruptibila.”, susține Udrea pe pagina de socializare.

Și n-are dreptate? Bine, mai puțin faza aia cu persecutarea ei, că aia e gargară de doi lei...

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Primele lovituri împotriva tancurilor rusești cu rachetele britanice Brimstone

2 ULTIMA ORĂ Ucrainenii au aruncat în aer trenul blindat adus de ruși la Melitopol

3 Priviți, americanii au prezentat în România cel mai nou tanc, Abrams M1A2 SEPv3

4 Cam are dreptate omul ăsta în ce spune...

5 Uite un articol care merită citit!