LIVETEXT/Miting în fața Guvernului pentru demisia lui Ponta

LIVETEXT/Miting în fața Guvernului pentru demisia lui Ponta

Protestatari anti-Ponta au inceput sa se adune in fata Guvernului cu zeci de minute inainte de ora inceperii mitingului anuntat pe Facebook de comunitatea UnitiSalvam. Unii dintre protestatari poarta pancarte pe care scrie "Ponta, Demisia" sau "Ponta copy-paste". Protestul are loc dupa ce Ponta a fost pus sub urmarire penala de DNA, iar premierul a refuzat sa demisioneze.

Urmareste LIVETEXT protestul anti-Ponta de la Guvern

Ora 20:00 Numarul protestatarilor incepe sa scadă încet, insa multimea scadeaza încontinuu: "DNA, DNA, noi suntem de partea ta", "Ole, ole, ole, ole, Victor Ponta lasa-ne"

Ora 19:42 Circa 600 de oameni protestează in continuare in fata Guvernului si cer demisia premierului. "Ponta la răcoare, cu executare" si "jos Ponta, jos, esti un mincinos"

19.30: Printre manifestanti si-a facut loc un barbat mai in varsta cu o pancarta pe care scria "Sus Ponta". Lumea a inceput sa-l huiduie in timp ce jandarmii l-au scos din multime

19.05: Sunt deja circa 700 de manifestanti. Mesajul de pe o pancarta: "Ponta te iubesc, La beciul domnesc!"

18.55: Numarul protestatarilor a ajuns la circa 500. Se striga "Afară, afară, coruptia din tara" si "Ceausescu n-a murit, este Panta travestit"

18.55: Numarul protestatarilor a ajuns la circa 500

18.45: Numarul de protestatari nu creste semnificativ si mitingul nu capata amploare. Din multime se glumeste pe faptul ca lumea e la concertul lui Andre Rieu

18.33: Circa 300 de oameni protesteaza in acest moment. Se striga "Iesi afara javra ordinara", "Demisia", "Jos Ponta jos, esti un mincinos". Desi sunt foarte multi tineri prezenti, media de varsta la miting este mai ridicata fata de alte manifestari din trecut

18.25: Manifestantii striga pe doua voci: Copy/Paste

18.20: S-au strans circa 150 de persoane. Se striga "Jos Ponta", "Premier penal, mars la tribunal", "Panta, nu uita, puscaria-i casa ta" si "Antena 3, niste derbedei"

18.00: Langa Muzeul Antipa s-au strans cateva zeci de oameni. Unii dintre ei sunt manifestanti pentru apararea mediului

17.45: Cateva zeci de oameni s-au strans deja la Piata Victoriei, langa Guvern



Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”