LUPTE CRÂNCENE/B1 TV anunță EMISIUNE de DEZVĂLUIRI cu Traian Băsescu, SISTEMUL CONTRAATACĂ la România TV cu Omar Hayssam

LUPTE CRÂNCENE/B1 TV anunță EMISIUNE de DEZVĂLUIRI cu Traian Băsescu, SISTEMUL CONTRAATACĂ la România TV cu Omar Hayssam

Se dau lupte grele, tovarăși! SISTEMUL a ieșit, disperat, din anonimat, și atacă la vedere! Scoate din cotloane toți șobolanii pregătiți să fie înghesuiți în gura celor care ar putea vorbi deschis despre ceea ce se întâmplă!

Caz

B1 TV a început să facă reclamă, sâmbătă pe la prânz, la prezența lui Traian Băsescu, într-o emisiune care este anunțată ca fiind de dezvăluiri, duminică seara, la 21.30. Mai mult, în siajul acestui eveniment, ca o aluzie, vine și Ion Cristoiu cu un material în care spune că Băsescu s-ar putea să spună cine sunt cei care se află în spatele acțiunilor de redeschidere a Dosarului Erata, dar nu numai.

A fost deajuns! Pe toate canalele-trompetă ale SISTEMULUI s-a declanșat isteria. La România TV s-a și anunțat, pe modelul Antena3, un nou denunț al lui Omar Hayssam la DNA. Despre care s-a aflat, brusc, sâmbătă după-amiaza! Însă trebuia un lait-motiv pentru a se transmite mesajul SISTEMULUI pentru fostul președinte, să fie atent la ce spune. Și pentru a-l putea băga în direct pe unul din șobolanii folosiți pentru astfel de operațiuni. Iată ce a rezultat:

*DEZVĂLUIRI: Fost lider al PDL recunoaște că a fost la Omar Hayssam, în Siria, de două ori după ce acesta a fugit din țară

Dorin Iacob, om de afaceri apropiat de fostul președinte Traian Băsescu, fost lider al PDL, fost ofițer al SRI, fost șef de cabinet al fostului director al spionajului, Virgil Măgureanu, a recunoscut că l-a vizitat pe Omar Hayssam în Siria, după ce acesta a fugit din țară.

 Iacob a confirmat acest lucru sâmbătă seară la România Tv. Ne-am văzut de două ori în Siria, a precizat Dorin Iacob.

Dorin Iacob a spus că o dată a fost în Siria împreună cu Bogdan Buzăianu, patronul Energy Holding. Am știut cum să dau de el și să mă întâlnesc cu Hayssam, a continuat Iacob. A negat că ar fi fost trimis de Traian Băsescu.

Hayssam afirmă în denunțul său că ar fi fost vizitat în Siria după fuga sa de mai mulți oficiali români, printre care Dorin Iacob, trimiși de fostul președinte Traian Băsescu.

Hayssam a mai spus că aceștia i-ar fi solicitat informații despre lideri ai PSD și despre Dinu Patriciu. Hayssam a spus că aceste informații i-ar fi fost solicitate înainte de referendumul de suspendare al fostului președinte Băsescu, în 2007. Hayssam i-a mai indicat pe fostul procuror Nastasiu, dar și pe fostul consilier prezidențial, Constantin Degeratu.

A fost un demers personal, să îl vizitez, a spus Iacob. Ca fost ofițer SRI nu m-a întrebat nimeni nimic, cu toate că le-am spus că știu unde e, a precizat fostul lider al PDL. Dar demersul personal puteam să îl exploatez altfel, a mai spus Iacob, fără a da alte detalii.

Iacob a declarat că Hayssam i-ar fi spus de niște informații care i-ar fi fost cerute despre Viorel Hrebenciuc și Dinu Patriciu.

Aceasta a fost știrea difuzată de trompetele SISTEMULUI

Cine este Dorin Iacob?

Dorin Iacob a fost un apropiat al lui Traian Băsescu, alungat din anturajul prezidențial deoarece s-ar fi folosit de numele fostului președinte.  Dorin Iacob a fost secretar executiv al Partidului Democrat, iar înainte de 1989 ofiţer de Miliţie.

După Revoluţie, Dorin Iacob a fost racolat de SRI, ajungînd şeful de cabinet şi omul de încredere al directorului SRI Virgil Măgureanu. În 1998, Dorin Iacob l-a urmat pe Virgil Măgureanu în Partidul Naţional Român (PNR), devenind vicepreşedinte al partidului. Dorin Iacob a intrat în PD odată cu unificarea PNR-ului cu partidul lui Traian Băsescu, primind funcţia de secretar executiv.





Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...