Madam Iohannis, ÎMBRĂCATĂ ca o PIȚI la Bookfest: un MIZILIC de 140 de MILIOANE VECHI

Madam Iohannis, ÎMBRĂCATĂ ca o PIȚI la Bookfest: un MIZILIC de 140 de MILIOANE VECHI

Am scris noi, revoltați, că Preafericitul, pe care l-am botezat Regele bugetarilor, câștigă din salariul de bugetar peste 140 de milioane, însă madam Iohannis îi pune capac. Pentru prezența la Târgul de Carte Bookfest, cea căreia lingăii din presă îi spun Prima Doamnă a băgat adânc mâna în punga pentru ținută.

Carmen Iohannis a fost ­admirată pentru rochia preţioasă, sandalele elegante şi poşeta asortată de piți. Rochia, în culori delicate gri perlat şi alb, cu mâneci scurte şi croială foarte şic, este semnată Alexandru Ciucu, cel care creează ţinutele Casei Regale.

"Am muncit două săptămâni, zeci de ore, la creaţia rochiei Primei Doamne. Este o onoare pentru mine. Am folosit materiale de cea mai bună calitate. Eu am făcut doar rochia, accesoriile le avea deja", a declarat Alexandru Ciucu, pentru click.ro.

Designerul nu a precizat cât a costat rochiţa lui Carmen Iohannis, dar surse informate spun că rochiile la comandă în atelierul lui pornesc de la 1.300 € şi pot ajunge la 3.000 €. Sandalele sunt ceva mai ieftine: 750 €. Fac parte din creaţiile casei de modă Salvatore Ferragamo şi sunt fabricate din piele perforată, închise pe gleznă şi cu fermoar la spate. Piesa de rezistenţă este însă poşeta, tot o creaţie Ferragamo, şi costă 1.190 €. Aşadar, numai aceste trei piese au costat 3.240 €, adică 14.256 de lei.


Foto Roberto Sălceanu/click.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Un jandarm sibian de 43 de ani, coronasceptic, a murit după ce s-a infectat / Căpitanul Ionuț Câmpean, acum câte…

2 S-a ținut de cuvânt! Bolojan a tăiat joi jumătate din posturile de la CJ Bihor și desființează trei structuri …

3 FOTO Priviți unde și-a parcat mașina Nicușor Dan în prima zi de Primar General al Capitalei

4 VIDEO Primul Guvern USL s-a făcut în Dubai, pe marginea piscinei hotelului Atlantis / Scheletele lui Ponta și Gh…

5 Informație / Ludovic Orban nu va mai fi desemnat să formeze un nou guvern după alegerile din 6 decembrie