Madam Iohannis și-a angajat HAIRSTYLIST! Îi mai trebuie TICHIE DE MĂRGĂRITAR!

Madam Iohannis și-a angajat HAIRSTYLIST! Îi mai trebuie TICHIE DE MĂRGĂRITAR!

Chelului tichie de mărgăritar îi trebuie, spune o vorbă de duh din vechime. Așa și cu tanti asta de la Sibiu pe care teama viscerală a românilor de cuplul V.Ponta-D.Sârbu a propulsat-o în poziția de nevastă de președinte. Din care, în secunda doi, de parcă ar fi luat halucinogene, s-a și visat Primă Doamnă, după ce câțiva lingăi plătiți de securiști i-au închinat ode greu de suportat pentru orice om cu bun-simț.

Acum, după ce l-a însoțit pe președinte în deplasarea la New York complet fără noimă, părea că s-a cam retras de prin tabloide. Ca o adevărată doamnă, profesoară, și cu o vârstă decentă. Dar nu este așa.

Carmen Iohannis are grijă să aflăm că a apelat la serviciile campionului mondial la hairstyle, Laurent Tourette. Francezul are grijă ca lookul ''Primei Doamne'' a României să arate întotdeauna la superlativ şi să-i scoată în evidenţă trăsăturile fine, spune el pentru Click.

“Am fost contactat de către staff-ul Primei Doamne în urma unor recomandări, mai precis ale Alteţei Sale Regale şi a designerului Alexandru Ciucu, cu acesta din urmă împărţind privilegiul de a fi amândoi furnizori ai Casei Regale. Este o bucurie pentru mine, deoarece, dacă aş fi avut cetăţenie română, aş fi votat cu soţul dânsei. În afară de acest lucru, întotdeauna este plăcut să lucrez cu o doamnă adevărată”, a povestit Laurent Tourette, campion mondial şi campion al Franţei la coafură.

Francezul a mărturisit că are onoarea să colaboreze cu ''Prima Doamnă'' numai pentru evenimentele importante şi se sfătuiesc împreună. “Procedez la fel ca şi cu oricare altă clientă. Ascult cu atenţie tot ceea ce îi place şi îşi doreşte în materie de coafură şi, mai ales, ceea ce nu îi place şi nu îşi doreşte. După ce îi fac mai multe propuneri, hotărârea finală îi aparţine”, ne mai spune Laurent care ne dezvăluie ce îi place profesoarei de engleză. “Un pic de lungime şi culori calde, în nuanţe de alună, cu câteva şuviţe un pic mai deschise pentru a da o tentă luminoasă culorii, dar mai ales totul natural precum ea. Natural, dar cu clasă”, completează francezul, care e în România de circa 15 ani.

Preţurile pe care le practică Laurent Tourette variază în funcţie de complexitate. Tuns, vopsit, coafat – între 300 şi 500 de lei. Tuns, spălat , coafat – 170 şi 210 lei, coafat coc – între 500 şi 800 de lei, tuns bărbaţi – 110 lei.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 De citit...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”