Mafioţii, la mafioţi trag/Pesediştii se întâlnesc în curtea fraţilor Cristescu

Mafioţii, la mafioţi trag/Pesediştii se întâlnesc în curtea fraţilor Cristescu

Pesediştii se întâlnesc în curtea fraţilor Cristescu

PSD-ul se întoarce, pe zi ce trece, la obiceiurile sale tradiţionale, nesfiindu-se să reînvie legăturile oneroase pe care, până să ajungă din nou la putere, le-au ascuns cum au putut mai bine. Ba pe sub fustele liberalilor, ba atacând regimul băsescian. Acum, rămase singure la butoane, panaramele roşii îţi dau arama pe faţă. Aşa se face că pesediştii şi-au programat şedinţa Comitetului Executiv al PSD la Orăştie, într-o fostă bază militară, Arsenal Park, transformată între timp în zonă de agrement. "O foarte originală destinaţie de weekend/vacanţă pentru familii, de tabără pentru copii şi adolescenţi sau pentru team-building-uri corporate", este descris Arsenal Park pe site-ul propriu. În fapt, cuibuşorul de nebunii exotice al fraţilor semi-mafioţi Cristescu din Timiş. Prieteni, sponsori şi interpuşi în unele afaceri pentru cel mai cunoscut tată-socru din România, Ilie Sârbu.

Comitetul Executiv va avea loc pe 30 iunie.

"Construită pe ruinele fostei fabrici de muniţie din Orăştie, această „unitate militară de vacanţă”, cum o caracterizează proprietarii săi, „oferă posibilităţi nenumărate şi total neobişnuite de destindere, mereu altele, pe toată întinderea sa de 88 de hectare", se arată pe site-ul de prezentare al parcului.

 Printre spaţiile de cazare, liderii PSD pot opta pentru Camera Ofiţer, Camera Soldat, Camera Tun şi Camera TAB, Apartamentul Colonel şi Vila General. Complexul mai dispune de o piscină în aer liber, locuri de antrenament militare, dar are şi tancuri, tunuri, lansatoare de rachete, elicoptere şi avioane de luptă "răspândite la tot pasul".Comitetul Executiv al PSD este ultimul înaintea Consiliului Naţional care urmează să fie organizat pe 1 august, în cadrul lui urmând să se stabilească strategia electorală pentru alegerile prezidenţiale.

 Plasarea reuniunii la Orăştie are o conotaţie simbolică. Se ştie amfitrionul, se ştie cine va da direcţia. Iar cel care trebuie să înţeleagă să se potolească este Liviu Dragnea.


 





Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria