Manda, nu-ți mai dă Alcooluța ''SAVARINA'' și te MASTURBEZI pe net, AGRAMATULE?

Manda, nu-ți mai dă Alcooluța ''SAVARINA'' și te MASTURBEZI pe net, AGRAMATULE?

Deputatul Claudiu Manda, şeful organizaţiei PSD Dolj, către un român plecat la muncă în străinătate: “băgaţi-aş p*** în mă-ta”.
Deputatul PSD Claudiu Manda şi-a pierdut cumpătul într-un dialog contondent pe care l-a avut pe Facebook cu mai mulţi cititori şi a sfârşit prin a-l căuta pe unul dintre aceştia pe Messenger, special ca să-l înjure de mamă, relatează Vlad Petreanu pe Blogul său, petreanu.ro.

Incidentul s-a produs miercurea trecută, când deputatul Manda a postat pe contul său un link către o ştire referitoare la dotarea autobuzelor din Craiova cu wi-fi neparolat.

În subsolul postării, comentatorii au felicitat sau, după caz, au comentat negativ informaţia, după gust şi chef. Cu unul dintre ei, Sorin Iovu, un român plecat la muncă în Marea Britanie, dialogul a escaladat într-o serie de insulte reciproce. Iovu i-a făcut pe pesedişti “nenorociţi” şi “hoţi” şi l-a gratulat pe Manda cu apelativul “penalule!” (posibilă referire la o anchetă Kamikaze din august 2014) Deputatul l-a făcut “prost” şi “frustrat” pe interlocutor şi l-a felicitat că a plecat din România.

Incidentul a continuat în mod surprinzător când Claudiu Manda l-a contactat pe Messenger pe Sorin Iovu, unde l-a înjurat direct: “băgaţi-aş p*** în mă-ta”.

Claudiu Manda confirmă incidentul şi spune că n-a vrut să-şi înjure interlocutorul în public, de aceea l-a contactat pe mesageria privată special pentru asta.

Sorin Iovu e plecat de 5 ani în Marea Britanie, unde lucrează ca şofer de camion.

Claudiu Manda este deputat PSD, aflat acum la al treilea mandat. Victor Ponta l-a propus pentru portofoliul de ministru al bugetului, anul trecut, dar preşedintele Traian Băsescu a respins propunerea, motivând că “cea mai complexă experiență a domnului Iulian Claudiu Manda este legată de funcția de director la Casa studenților din Craiova. Singurul calcul economic care se face acolo este eventual valoarea biletelor rupte într-o zi de sâmbătă.” 

Claudiu Manda este finul lui Valeriu Zgonea. De altfel, intr-o sedinta a Camerei Deputatilor din 26 iunie 2013, dupa ce Valeriu Zgonea, presedintele forului legislativ, i-a acordat cuvantul, Claudiu Manda a spus la inceputul interventiei in plen: "Multumesc, nasule!". Ulterior, acesta a mentionat, pe hol, potrivit presei: "Pai nu-i normal sa-i spun asa daca el m-a cununat?".

Despre Claudiu Manda, Valeriu Zgonea a spus că “este un produs 100% al comunităţii PSD Dolj”.

NR. Bă, Manda, boule care te vedea Alcooluța ministru, se scrie băga-ți-aș, agramatule, nu cum ai scris tu, javră pesedistă! Mă-ta!

Claudiu Manda a divorțat de soția sa iar Olguța Vasilescu și-a pus ca poză de fundal pe facebook o poză în care presupusul amant o privește drăgăstos. E clar, Olguței îi plac băieții vulgari.Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Atamanul și-a părăsit calul și nevasta pentru aventură, dar s-a întors acasă corect”

2 Cruzime fără margini a comandanților ruși

3 Data morții lui Putin, prezisă de un medium rus. Mai mult, a descris și modul în care va sfârși

4 Peste 100 de soldaţi ai Gărzii Naționale a Rusiei, armata privată a lui Vladimir Putin, concediați după ce au refuzat să lupte ăn Ucraina!

5 Surpriză mare! Armamentul rusesc capturat în Ucraina colcăie de microcipuri fabricate în SUA!