Marian Godina: Înainte să spui că mă reprezinți, pune mâna pe o carte, ai asasinat limba română în fiecare frază scoasă pe gura aia pupăcioasă

Marian Godina: Înainte să spui că mă reprezinți, pune mâna pe o carte, ai asasinat limba română în fiecare frază scoasă pe gura aia pupăcioasă

Politistul Marian Godina a atacat din nou dur un lider de sindicat care s-a exprimat pe seama mortii lui Bogdan Gigină. Godina devenit celebru pe Facebook pentru talentul lui de povestitor a acuzat, intr-o postare, un lider de sindicat, pe care nu l-a nominalizat, ca “denigreaza grav imaginea institutiei” prin “prostiile” pe care le spune si prin “modul grobian de exprimare”.

"In seara asta altul...a sarit de la o emisiune la alta si a cazut in penibil. Inainte sa spui ca ma reprezinti, pune mana pe o carte, ai asasinat limba romana in fiecare fraza scoasa pe gura aia pupacioasa”, acuza politistul brasovean.

"Cica 'iau apararea la cine vreau eu'. Cum sa apari la tv si sa nu fii in stare sa legi doua cuvinte ? Si sa mai si zici ca tu reprezinti institutia. Oare nu se sesizeaza nimeni ca denigrezi grav imaginea institutiei, nu doar prin prostiile pe care le spui ci si prin modul defectuos si grobian de a te exprima?”, scrie Marian Godina.

"Imi e rusine ca esti coleg cu mine!”, incheie politistul postarea ce a adunat deja circa 2.500 de like-uri, peste 100 de share si aproape 100 de comentarii.

Marian Godina, devenit celebru pentru talentul sau de povestitor, si-a manifestat si in weekend indignarea, intr-o postare pe Facebook, fata de un lider sindical care a criticat la televizor faptul ca politistii vorbesc sub protectia anonimatului despre diverse abuzuri, dupa accidentul politistului Bogdan Gigină.

NR. Mariane, tată, tu zici de colegul tău sindicalist că faultează limba română. De ministrul tău, care zice COMPLECT în loc de COMPLET, o să zici ceva?

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 I-a mirosit pe ruși? / Adelin Petrișor a demisionat de la Euronews România cu doar câteva zile înainte de lansarea postului

2 VIDEO Priviți, 7 lovituri „chirurgicale” aplicate de ucraineni unităților ruse ascunse printre casele unui sat

3 „Toaleta de pe plajă a fost distrusă” / Mesajul ucrainenilor după un atac rusesc cu rachete Kalibr asupra Odessei

4 „Elitele GRU şi FSB cred că Putin a pierdut războiul. Ele văd o lovitură de stat ca pe o posibilitate realistă”

5 „Navele rusești nu vor avea unde să se ascundă în Marea Neagră”