Marian Vanghelie, la Digi24: Nu am niciun cont. Cum ar spune patriarhul Daniel, am doar lucruri lumeşti

Marian Vanghelie, la Digi24: Nu am niciun cont. Cum ar spune patriarhul Daniel, am doar lucruri lumeşti

 Marian Vanghelie a declarat la Digi24 că nu are niciun cont, în afară de cardul de serviciu, că nu a încasat niciun ban, iar atribuirea contractelor s-a făcut în baza licitaţiilor publice.


 „Nu vi se pare că un pic, ceva nu se bate? Aţi auzit de mine că am conturi? Dacă găsiţi vreun cont al meu în afară de cardul de serviciu, mă împuşc în cap în piaţa publică”, a spus primarul Sectorului 5.

Întrebat în legătură cu percheziţiile desfăşurate la domiciliul său, Marian Vanghelie a afirmat că s-au găsit doar „lucruri lumeşti”: „Nu s-au găsit nici zecile de milioane de euro la mine acasă, nu e niciun leu pe aici, am doar nişte ceasuri. Cum ar zice patriahul Daniel, lucruri lumeşti”.

Vanghelie a afirmat că după verificările de la locuinţa sa urmează percheziţiile la primărie, unde va trebui să meargă însoţit de avocat.

În legătură cu reabilitarea blocurilor din sector, Vanghelie a spus că atribuirea contractelor s-a făcut în baza unor licitaţii publice şi că au fost mai multe firme care au câştigat şi au lucrat.

„Nu am luat niciun ban”, a subliniat el.

Întrebat dacă bănuieşte că ancheta împotriva sa ar avea la bază un denunţ, edilul a afirmat că acest lucru este posibil: „Dacă nu ar exista denunţuri, cum am mai trăi noi? Există posibilitatea ca aproape 10 milioane de români să denunţe pe ceilalţi zece. Bănuiesc că e vreun denunţ”.

Marian Vanghelie a declarat joi, in timpul perchezitiilor ca este intr-o situatie neplacuta dar este complet nevinovat. El le-a spus jurnalistilor ca ar face mai bine sa intrebe cum stabilea presedintele ANI Horia Georgescu cui sa ii faca dosare cu seful cancelariei premierului Ponta - Vlad Stoica.

"Intrebati organele cand era domnul Georgescu in birou la domnul Vlad, seful de cabinet al domnului Ponta si stabileau cui sa inceapa dosarele si urmaririle penale, ce parlamentari sa 'omoare'", a spus Vanghelie la B1 TV.

Primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, a declarat joi într-o intervenție telefonică în cadrul emisiunii ”Talk B1” de pe B1 TV, referitor la perchezițiile de la reședința sa că este o situație neplăcută pentru el și că ceea ce se întâmplă este un lucru îngrijorător ”pentru tot ce se întâmplă în această țară”.

”Sunt oameni care se ocupă și verifică tot ce este în casă, mobilier, haine... Lucrurile nu sunt foarte plăcute pentru mine. Așa e viața. Numai nebunii sunt liniștiți”, a spus Vanghelie.

Totodată acesta a precizat că bănuiește că în cazul său au fost făcute niște denunțuri.

”Bănuiesc că pot fi niște denunțuri. Nu ați auzit că am fost prins într-un flagrant, că am conturi. Mergând pe logica simplă, cred că sunt denunțuri.(...) Suntem în țara denuțurilor, mă aștept la orice. Eu nu am probleme”, a precizat edilul, adăugând că a înțeles ”de pe postul lui Ghiță, asociatul lui Ponta” că a furat 400 de milioane de euro.

”Avem senzația, când vorbim de lucruri din astea, că toată lumea trebuie pusă la zid și împușcată. Nu ne dăm seama că o să ne vină rândul la toți. E îngrijorător, nu doar pentru persoana mea, ci și pentru tot ce se întâmplă în această țară”, a mai spus edilul.

Referitor la audierea iubitei sale, Oana Mizil, la DNA, Vanghelie a precizat că aceasta nu are nicio problemă.

”Oana Mizil nu are nicio problemă. Ea mergea din când în când la vărul meu, la magazinele lui, și el îi cerea sfaturi pe anumite probleme”, a explicat Marian Vanghelie.

Totodată, primarul Sectorului 5 a oferit un răspuns și la declarațiile premierului Victor Ponta, conform cărora ” Alina Gorghiu şi-a pierdut principalul aliat, pe Vanghelie, şi acum trebuie să-şi caute altul”.

”Nu a pierdut nimeni, eu nu o să am nicio problemă. Cred că problemele o să fie la el mai mari. Nu am nicio acuzație. Știu că pentru oamenii ăștia sunt potrivit ca să creeze un eveniment din mine. Cred că sunt cam incomod pentru anumite persoane, dar cred că timpul își va spune cuvântul”, a replicat Vanghelie.

”Eu nu mă pregătesc să fac denunțuri și nu cred că apărarea mea trebuie făcută pe denunțuri”, a încheiat primarul.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

5 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?