Marșul PMP:"Ponta e în misiune, țara în recesiune"

Marșul PMP:"Ponta e în misiune, țara în recesiune"

Câteva mii de membri și simpatizanți ai Partidului Mișcarea Populară (PMP) au pornit duminică de la Sala Palatului într-un marș de protest la adresa premierului Victor Ponta și a Guvernului.

Manifestanții se îndreaptă pe traseul str. Dem I. Dobrescu, bd. Nicolae Bălcescu, bd. Lascăr Catargiu spre Piața Victoriei, punctul final al evenimentului, unde președinta PMP, Elena Udrea, candidat al formațiunii la prezidențiale, și alți lideri politici prezenți vor susține discursuri.

Alături de Elena Udrea la marșul de protest se mai află lideri ai PMP, precum și președintele PNȚCD, Aurelian Pavelescu.

Potrivit organizatorilor, la marșul de protest sunt așteptați să participe peste 10.000 de oameni.

"Ponta, țara nu e a ta ca să faci ce vrei cu ea", "Ponta fură și minte, Udrea președinte", "Ponta e în misiune, țara e în recesiune", "Ponta — PSD, șomaj și sărăcie pentru întreaga Românie" — au scris simpatizanții PMP pe pancarte și au scandat "Ponta pentru noi este Ceaușescu doi".

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...