Material INCENDIAR/VIDEO

În luna octombrie, înainte de primul scrutin pentru alegerile prezidentiale, Cătălina Ştefănescu, pupila vicepremierului Liviu Dragnea, promitea la Paris că PSD – singurul partid al “oamenilor nevoiaşi” -, şi Victor Ponta ca preşedinte, vor uni românii. La auzul numelui candidatului PSD, credincioşii au început să huiduie şi au dat să plece din biserică. Numai intervenţia mieroasă şi manipulatoare a preotului a făcut ca oamenii să se calmeze. VIZIONAŢI materialul şi veţi vedea de ce nu credem că la turul 1 au fost ,,greşeli manageriale şi neînţelegeri''. Şi că la turul 2 se va face orice pentru o nouă împiedicare a votului.

Ponta: În diaspora nu se mai fură ca în 2009, de asta se face coadă

Președintele PSD, Victor Ponta, a declarat duminică seara, pe 2 noiembrie, că s-au format cozi la secțiile de votare din străinătate pentru că în acest an nu se mai fraudează, așa cum s-a întâmplat la alegerile prezidențiale din 2009.

„A fost exact același număr de secții de vot. Spre deosebire de 2009, de data asta nu se mai fraudează votul. În 2009 s-a furat în diaspora, acum vedeți la Paris dacă nu se mai fraudează se face coadă. Și când am promis că schimbăm România față de epoca băsescu ne referim inclusiv la faptul că votul românilor din diaspora nu va mai fi fraudat grosolan, cum a fost în 2009”, a afirmat Ponta, după exit-polluri.

Purtătorul de cuvânt al BEC a anunțat că după închiderea secției de vot din Paris s-a solicitat intervenția poliției, după ce oamenii au protestat pentru că nu au apucat să voteze.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 RAPORT OFICIAL / România, pe primul loc în evoluția epidemiei de COVID-19 în UE: cea mai mare rată de pozitivar…

2 Rusia amenință direct România: „Tentativele provocatoare nu vor rămâne fără răspuns. Să se gândească serios la…

3 DOCUMENT / Informațiile care dinamitează Poliția Capitalei! Berechet cerea detalii dintr-un dosar de omor peste …

4 Scandal sexual cu reținere! Soția unui multimilionar român îl acuză pe afacerist că a supus-o la perversiuni …

5 Planul din Kiseleff pentru moțiunea de cenzură: care sunt mizele pentru PSD și cum arată calcule pe voturi / Cel…