Meleşcanu nu va face SECŢII/Pregăteşte CAFELE şi SANDVIŞURI

Meleşcanu nu va face SECŢII/Pregăteşte CAFELE şi SANDVIŞURI

După ce la învestirea de la Cotroceni a chicotit cu Ponta pe seama lui Băsescu, odată instalat la MAE, Teodor Meleşcanu a şi transmis prima circulară către ambasade. Dar nu să le ceară o situaţie cu eventualele locuri unde s-ar putea deschide noi secţii de votare. Nu, pentru că asta, cu o probabilitate foarte mare, nu se va întâmpla. Noul ministru le-a trimis ambasadorilor ordin să asigure, în ziua votului, cafele şi sandvişuri alegătorilor. Ceea ce presupune că, pe bieţii români din diaspora, îi aşteaptă, din nou, o zi lungă.

Conform europarlamentarului Cristian Preda, MAE a transmis un ordin către reprezentanţe diplomatice prin care li se cere să asigure cafea şi sandvişuri pentru alegători.

"MAE a trimis ambasadelor României un ordin absurd referitor la ziua votului: reprezentanțelor noastre diplomatice li se cere să asigure cafea și sandvișuri alegătorilor! În loc de secții de vot, cafeluțe și brânză telemea!", scrie Cristian Preda pe facebook.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...