MESAJUL polonezilor pentru nemți: "Protejați-vă femeile, nu democrația noastră!"

​Galeria polonezilor a aratat in cadrul unui meci de volei masculin intre Polonia si Germania un banner pe care era scris "Protejati-va femeile, nu democratia noastra!", acestia referindu-se la atacurile din Koln si la amenintarile UE prin care ar urma sa le suspende dreptul la vot din cauza guvernului de dreapta instalat in tara, informeaza BreitBart.

Nationala de volei a pierdut meciul de calificare la Olimpiada din 2016 cu scorul de 2-3, dar "unii fani au simtit ca au castigat o mica victorie politica".

In noiembrie anul trecut, Partidul Lege si Justitie a castigat o majoritate in cadrul alegerilor generale, fiind primul partid de la caderea comunismului ce guverneaza fara o coalitie.

Multi cetateni polonezi ce au votat pentru Partidul Lege si Justitie considera ca sanctiunile dorite de UE sunt folosite pentru a se opune dorintei democratice si de a viola suveranitatea nationala.

Fanii unei echipe de fotbal poloneze au afisat si in noiembrie anul trecut un banner impotriva imigrarii, blamand UE pentru "importul terorismului" in Europa in urma atacurilor din Paris.

NR. Ne folosim de acest prilej pentru a demonta și noi speculațiile și propaganda pe care le fac multe publicații de dreapta din România. Care, deși nu explicit până acum, încearcă să acrediteze ideea că acum în Polonia se întâmplă ce s-a întâmplat în vara lui 2012 în România... Că are loc o lovitură de stat de înlocuire a democrației! Mare și prostească greșeală! Numai cine nu cunoaște contextul din Polonia poate să facă asemenea comparații de doi lei! Din păcate pentru noi, românii, politica europeană nu mai există! Nu avem aliați, nu avem voce, suntem împrăștiați rău de tot! Cât despre polonezi, se pare că s-au cam prins de jocurile duble pe care le fac cele două surori, Rusia și Germania...

Galerie foto și documente
Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Cum a falsificat PSD deficitul bugetar în ultimii 3 ani. Fraților, nenorociții ăștia ne-au amanetat viitorul!

2 Încep să „transpire” primele cifre din sondaje. La PSD se mizează totul pe prezența scăzută

3 PSD, rozătoarea statului român! După fată, Daea și-a angajat și ginerele, printr-un concurs dubios, în ministe…

4 Info / Doliu la PSD! Doar 10% din votanții ProRomânia votează cu Dăncilă! Peste 70% merg cu Iohannis!

5 Ce-o avea asta-n gură, fraților? Priviți-i cum râd, zici că au băut ceai de cânepă...

recomandări

Te ia DNA: Ghita Sebastian, Teamnet, Hidrocanal

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Dormitorul lui van Gogh e de închiriat pe Airbnb