MESAJUL polonezilor pentru nemți: "Protejați-vă femeile, nu democrația noastră!"

MESAJUL polonezilor pentru nemți: "Protejați-vă femeile, nu democrația noastră!"

​Galeria polonezilor a aratat in cadrul unui meci de volei masculin intre Polonia si Germania un banner pe care era scris "Protejati-va femeile, nu democratia noastra!", acestia referindu-se la atacurile din Koln si la amenintarile UE prin care ar urma sa le suspende dreptul la vot din cauza guvernului de dreapta instalat in tara, informeaza BreitBart.

Nationala de volei a pierdut meciul de calificare la Olimpiada din 2016 cu scorul de 2-3, dar "unii fani au simtit ca au castigat o mica victorie politica".

In noiembrie anul trecut, Partidul Lege si Justitie a castigat o majoritate in cadrul alegerilor generale, fiind primul partid de la caderea comunismului ce guverneaza fara o coalitie.

Multi cetateni polonezi ce au votat pentru Partidul Lege si Justitie considera ca sanctiunile dorite de UE sunt folosite pentru a se opune dorintei democratice si de a viola suveranitatea nationala.

Fanii unei echipe de fotbal poloneze au afisat si in noiembrie anul trecut un banner impotriva imigrarii, blamand UE pentru "importul terorismului" in Europa in urma atacurilor din Paris.

NR. Ne folosim de acest prilej pentru a demonta și noi speculațiile și propaganda pe care le fac multe publicații de dreapta din România. Care, deși nu explicit până acum, încearcă să acrediteze ideea că acum în Polonia se întâmplă ce s-a întâmplat în vara lui 2012 în România... Că are loc o lovitură de stat de înlocuire a democrației! Mare și prostească greșeală! Numai cine nu cunoaște contextul din Polonia poate să facă asemenea comparații de doi lei! Din păcate pentru noi, românii, politica europeană nu mai există! Nu avem aliați, nu avem voce, suntem împrăștiați rău de tot! Cât despre polonezi, se pare că s-au cam prins de jocurile duble pe care le fac cele două surori, Rusia și Germania...Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Pesedistul Tudorache, îngropat de procurorii DNA! Încă un dosar! Intră în horă și avocata lui Dragn…

2 Nu, nu este fundația unui bloc, este cavoul lui Videanu de la Bellu!

3 Citiți asta! / Un caz-școală de Mafie politico-judiciară!

4 Cum au traversat avioanele lui Putin România în drum spre Geneva și de ce au fost flancate de două avioane ame…

5 Pensii speciale de jurnalişti pentru generalul Pavel Abraham, meteorologul Romica Jurcă sau colonelul Mircea …