MESAJUL polonezilor pentru nemți: "Protejați-vă femeile, nu democrația noastră!"

MESAJUL polonezilor pentru nemți: "Protejați-vă femeile, nu democrația noastră!"

​Galeria polonezilor a aratat in cadrul unui meci de volei masculin intre Polonia si Germania un banner pe care era scris "Protejati-va femeile, nu democratia noastra!", acestia referindu-se la atacurile din Koln si la amenintarile UE prin care ar urma sa le suspende dreptul la vot din cauza guvernului de dreapta instalat in tara, informeaza BreitBart.

Nationala de volei a pierdut meciul de calificare la Olimpiada din 2016 cu scorul de 2-3, dar "unii fani au simtit ca au castigat o mica victorie politica".

In noiembrie anul trecut, Partidul Lege si Justitie a castigat o majoritate in cadrul alegerilor generale, fiind primul partid de la caderea comunismului ce guverneaza fara o coalitie.

Multi cetateni polonezi ce au votat pentru Partidul Lege si Justitie considera ca sanctiunile dorite de UE sunt folosite pentru a se opune dorintei democratice si de a viola suveranitatea nationala.

Fanii unei echipe de fotbal poloneze au afisat si in noiembrie anul trecut un banner impotriva imigrarii, blamand UE pentru "importul terorismului" in Europa in urma atacurilor din Paris.

NR. Ne folosim de acest prilej pentru a demonta și noi speculațiile și propaganda pe care le fac multe publicații de dreapta din România. Care, deși nu explicit până acum, încearcă să acrediteze ideea că acum în Polonia se întâmplă ce s-a întâmplat în vara lui 2012 în România... Că are loc o lovitură de stat de înlocuire a democrației! Mare și prostească greșeală! Numai cine nu cunoaște contextul din Polonia poate să facă asemenea comparații de doi lei! Din păcate pentru noi, românii, politica europeană nu mai există! Nu avem aliați, nu avem voce, suntem împrăștiați rău de tot! Cât despre polonezi, se pare că s-au cam prins de jocurile duble pe care le fac cele două surori, Rusia și Germania...Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 E oficial! Gata, i-au izolat! 20.000 de soldați ruși sunt înconjurați la Herson! Ar putea fi cel mai mare măcel de după cel de-al Doilea Război Mondia…

2 Soldați ruși „eliberați de viață” după ce rezistența ucraineană le-a livrat plăcinte cu otravă de șobolani

3 Ucrainenii l-au aruncat în aer pe Krikulenko, fost deputat de Donețk, cu clubul său de noapte cu tot

4 ULTIMA ORĂ „Tot comandamentul armatei ruse s-a retras din Herson, s-a mutat pe malul stâng al râului Nipru”

5 Dragnea, gest de interlop. În noaptea nunții fiului său, „încins” de o melodie a lui Salam, a scos ceasul de la mână și i l-a dat manelistului...