Minciunile lui Dragnea între moartea lui frate-său și orgasmul Bombonicăi




Minciunile lui Dragnea între moartea lui frate-său și orgasmul Bombonicăi

Începând de vineri de la prânz nori groși de minciuni pesediste s-au abătut asupra țării. Toți șobolanii roșii neintrați după gratii, în frunte cu ochelaristul puhav, poreclit de Vadim Mister Pârț, au început deplângerea infractorului parvenit de la Teleorman.

Dragnea, precum curva dedulcită la poeme de amor între două partide de sex oral, a ascultat ambetat mesajele de prea-plângere ale teritoriului. Până duminică seara. Când s-a prezentat la Clinica de Spălat Cadavre. Adică la Latrina 3. 

Unde, principele morților, țărănușul însurat cu fata unui fost șef de post care a botezat-o la beție Bombonica, și-a dat drumul la gură. Slobozind minciună după minciună. 

Iar cea mai gogonată a fost aia cu moartea lui frate-său. Care a murit de boala Referendum. În realitate, fratele lui Dragnea a murit de boala numită cancer. După tratamente foarte scumpe despre care nu l-a întrebat nimeni, pe Dragnea, cu ce le-a plătit. Mai ales că fratele, Dumnezeu să-l odihnească, a stat internat la Istanbul. Că tot suntem mândri că suntem români! 

Asta a fost prima minciună a lui Dragnea, post condamnare. Ca un prim pas în procesul de autovictimizare. Minciuna a fost prezentată ca o durere.

A doua va fi, probabil, despre Bombonica. Despre care va spune că, de la declanșarea prigoanei împotriva sa, nu mai are orgasm. Uitând, țărănușul, că femeia, ca să vezi dacă are orgasm, trebuie să te sui pe ea. Cum se zice la ei, la Teleorman. Lucru pe care Dragnea nu l-a mai făcut dinainte de Referendum...

,,Minciunile'' depuse de procurorii DNA la Dosarul Referundumul

“- orele 15:17 – Liviu Dragnea: „Veţi primi imediat 7 mesaje foarte importante. Vă rog să urmaţi cu stricteţe instrucţiunile”
– orele 15:18: „Sistemul de raportare prin SMS vă oferă posibilitatea să vedeţi prezenţa în fiecare SV” (n.n.: prin SV înţelegând secţie de votare).
– Orele 15:19: „În acest sens faceţi rapid o analiză cu cei de la PNL şi interveniţi exact unde trebuie”.
– Orele 15:19:49: „În SV unde e scăzută prezenţa trimiteţi un PSD-ist şi un PNL-ist pentru a mobiliza organizaţiile de acolo”.
– Orele 15:20: „Cei pe care îi trimiteţi la SV slabe ca prezenţă vor sta acolo până la închiderea urnelor pentru a lua toate măsurile necesare”.
– Orele 15:20:30: „Pentru fiecare SV se va face urgent o listă a cetăţenilor care nu au venit la vot”.
– Orele 15:20:49: „Echipele noastre vor merge acasă la cetăţenii care nu au venit până acum şi îi vor aduce la vot”.
– Orele 15:21:10: „Repet: vor merge la ei acasă să-i aducă la vot. Arătaţi aceste mesaje şi celor de la PNL”.
– Orele 16:47:42: „PSD-SG: Coordonatorii PSD şi PNL de la fiecare secţie de votare să meargă ACASĂ la familiile care nu au venit la vot şi SĂ LE ADUCĂ SĂ VOTEZE!”.
– Orele 16:51:15: „Oamenii noştri din secţiile de votare pot afla repede cine sunt cei care nu au ieşit la vot. Dar trebuie să meargă la ei ACASĂ să îi aducă să voteze!”.
– Orele 17:37:32: „PSD-SG: Mobilizaţi toţi membrii PSD şi PNL, daţi fiecăruia lista cu cei care nu au votat, să meargă la ei ACASĂ şi să-i aducă să voteze, nu să-i aştepte la SV!”.
– Orele 18:49:12: „Liviu Dragnea: Ieşiţi cu caravanele şi îndemnaţi cetăţenii să iasă la vot. Difuzaţi alternativ <<Deșteaptă-te române>> cu mesajul pe care îl veți primi imediat!”.
– Orele 18:50:51: „Premierul Ungariei a cerut maghiarilor din România să nu voteze ca să nu valideze referendumul. Vreţi ca peste români să decidă Ungaria? Veniţi la vot!”.
– Orele 19:05:19: „Puteţi introduce manual prezenţa pentru secţiile de votare unde nu aveţi raportări prin SMS. Nu mai sunt limitate. Urgent toate secţiile să fie verzi (N.N.: acest lucru însemna, potrivit depoziţiei martorului Ciubotariu Dan Ionuţ, faptul că datele să fie actualizate la sub 1 oră).
– Orele 19:33:22: „SMS 1 – L. Dragnea: Mai sunt 3 ore. Avem deja peste 6 milioane prezenţi. Ne mai trebuie minim 300 de voturi pe fiecare SV. Ceea ce e foarte realizabil! (continuă în SMS 2)”.
– Orele 19:34:17: „SMS 2 – L. Dragnea: Organizaţi-vă astfel: 30 de militanţi pe fiecare secţie de votare, iar fiecare să aducă la vot minim 10 cetăţeni în următoarele ore!”
– Orele 21:53:07: „SG: La ora 21 aveam peste 8 mil. de voturi. Mai trebuie câte 100 de oameni la fiecare secţie de vot şi scăpăm de Băsescu! E timp suficient să-i aduceţi! Curaj!”
– Orele 22:11:10: „Urgent! Luaţi toate măsurile necesare ca toţi oamenii care stau la coadă la secţia de vot să fie consideraţi în incinta SV ca să poată vota” (n. procurorilor.: mesaj transmis la toate secţiile de vot – mii de SMS-uri)
– Orele 22:34:24: „Foarte important! Asiguraţi-vă că prezenţa de la ora 23 e raportată pe toate secţiile, fără excepţie. Puteţi introduce manual în baza de date unde e cazul” (n.n.: mesaj transmis doar pentru coordonatori).
– Orele 22:53:14: „Luaţi toate măsurile ca numărătoarea voturilor să se desfăşoare în condiţii corecte! Număraţi cu atenţie şi curaj!” (n.n.: mesaj transmis către toate secţiile de vot – mii de SMS-uri).”


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante