MODEL despre cum îl INFORMEAZĂ SLUGOIUL T.Nițu, șeful PSD al Parchetului, pe SLUGOIUL de Varan R.Tudor

MODEL despre cum îl INFORMEAZĂ SLUGOIUL T.Nițu, șeful PSD al Parchetului, pe SLUGOIUL de Varan R.Tudor

Radu Tudor, slugoiului Varanului, a primit marfă prospătă de la slugoiul PSD, Tiberiu Nițu, în dosarul eratei de la referendumul din 2012, și anunță că ancheta redeschisă de Parchetul General la cererea Înaltei Curți de Casație și Justiție în legatură cu erata CCR care l-a salvat pe Traian Băsescu de la demitere în August 2012 are elemente de noutate absolută, unele fiind de-a dreptul explozive.

Postarea lui R.Tudor

”Le voi enumera pe rand :

1. Parchetul de pe linga Inalta Curte de Casatie si Justitie a ridicat de la sediul Curtii Constitutionale TOATE documentele in legatura cu referendumul din 29 Iulie 2012, de la aprobarea consultarii populare pina la erata redactata cu multe semne de intrebare in privinta legalitatii

2. Trei judecatori ai Curtii Constitutionale au declarat ca nu au avut cunostinta despre redactarea eratei in numele CCR, ceea ce reprezinta un abuz grav si o ilegalitate cu certe consecinte penale pentru cei care au savarsit-o. Cei trei judecatori sunt : Acsinte Gaspar (audiat azi la PICCJ), Tudorel Toader si Ion Predescu. Cele trei declaratii confirma caracterul conspirativ si dubios al redactarii eratei pentru salvarea lui Basescu. Tot azi a fost audiata si fosta judecatoare CCR Aspazia Cojocaru, cea care a facut un joc ciudat in lunile iulie-august 2012. Acsinte Gaspar a reafirmat azi la Parchet : “Eu am aflat de la televizor despre erata, desi eram judecator CCR!”.

3. Procurorul de caz este Laura Gheorghe, o apropiata a Cameliei Sutiman, cea care a tinut la sertar cererea ICCJ de redeschidere a dosarului eratei, din August 2014 pina in prezent. Procurorul i-a audiat deja si pe Adrian Toni Neacsu, fost membru CSM, care a declarat : “Nu este un zvon. Este o realitate… Era vorba pur si simplu de aparatul tehnic pus sa lucreze la ore tarzii din noapte pentru aceste acte… Existau in CSM niste voturi aranjate la dispozitia unei persoane inalte in stat, presedintele Romaniei de atunci”. Si actualul membru CSM Horatius Dumbrava – care a confirmat implicarea suspecta a conducerii CSM in salvarea lui Basescu in 2012 – a fost deja audiat la PICCJ.

Dosarul eratei CCR se contureaza deja ca avand atat indicii temeinice cat si probe in legatura cu infractiunile savarsite de anumite persoane din CCR si CSM pentru salvarea ilegala de la demitere a lui Traian Băsescu in 2012.

Cariera manageriala si de magistrat a procurorulul general Tiberiu Nițu dar si a procurorului de caz Laura Gheorghe depind total de solutia ce va fi data in acest dosar, ce are deja o solutie tip avertisment din partea Inaltei Curti de Casatie si Justitie.”, scrie Radu Tudor pe blogul personal.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Lovitură de manual! / Tanc rusesc lovit fatal chiar dacă-și activase sistemul de ascundere

2 ULTIMA ORĂ „Chiar o să-mi pun gâtul la bătaie” / Fostul șef MI6 susține că Putin va pierde puterea în foarte scurt timp

3 Dovada pierderilor imense suferite în Ucraina! Rusia scoate din depozite vechile T-62!

4 „Nu mai pot fi părtaș la această ticăloșie” / Demisie cu strigături la vârful diplomației Rusiei

5 Interesante amănunte...