Monica Macovei: Sunt peste două milioane de români care vor să fiu președinte

Monica Macovei: Sunt peste două milioane de români care vor să fiu președinte

Candidatul independent la Președinție Monica Macovei a declarat vineri, într-o conferință de presă la Cluj, că ar exista două milioane de români care ar prefera-o în funcția de președinte, dar care ezită să o voteze deoarece consideră că nu ar avea șanse.

'Dacă mă vor vota toți cei care spun că m-ar vota dar că nu am șanse, câștig din primul tur. Vă aduc aminte că în primul tur se votează întotdeauna cu sufletul, cu inima, votezi pe cine vrei, votezi cu omul în al cărui proiect crezi, votezi cu omul în care crezi, cu cel care este altfel decât ceilalți, pentru că ne-am săturat de ceilalți, de clasa politică care de 25 de ani ne fură. Deci, în primul tur, dacă ai un candidat, nu votezi răul cel mai mic, cum votăm de 25 de ani, ci votezi un președinte pe sufletul tău. Votul util se dă — dacă se dă și se calculează — numai în turul II. Sunt peste două milioane de oameni care vor să fiu președinte și dacă toți mă votează, am câștigat alegerile', a afirmat Monica Macovei.

Aceasta a mai spus că, spre deosebire de alți candidați, nu este marioneta nimănui, nu are interese ascunse în spate și nici partide politice.

În cadrul vizitei în județul Cluj, Monica Macovei are programate mai multe întâlniri cu cetățenii din Cluj-Napoca, Turda, Câmpia Turzii, Dej și Gherla. De asemenea, în cursul serii de vineri ea are programată o întâlnire cu reprezentanți ai comunității IT din Cluj, iar sâmbătă dimineață urma să viziteze târgul de vechituri Oser din Cluj-Napoca.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu