Monica Macovei: Sunt peste două milioane de români care vor să fiu președinte

Monica Macovei: Sunt peste două milioane de români care vor să fiu președinte

Candidatul independent la Președinție Monica Macovei a declarat vineri, într-o conferință de presă la Cluj, că ar exista două milioane de români care ar prefera-o în funcția de președinte, dar care ezită să o voteze deoarece consideră că nu ar avea șanse.

'Dacă mă vor vota toți cei care spun că m-ar vota dar că nu am șanse, câștig din primul tur. Vă aduc aminte că în primul tur se votează întotdeauna cu sufletul, cu inima, votezi pe cine vrei, votezi cu omul în al cărui proiect crezi, votezi cu omul în care crezi, cu cel care este altfel decât ceilalți, pentru că ne-am săturat de ceilalți, de clasa politică care de 25 de ani ne fură. Deci, în primul tur, dacă ai un candidat, nu votezi răul cel mai mic, cum votăm de 25 de ani, ci votezi un președinte pe sufletul tău. Votul util se dă — dacă se dă și se calculează — numai în turul II. Sunt peste două milioane de oameni care vor să fiu președinte și dacă toți mă votează, am câștigat alegerile', a afirmat Monica Macovei.

Aceasta a mai spus că, spre deosebire de alți candidați, nu este marioneta nimănui, nu are interese ascunse în spate și nici partide politice.

În cadrul vizitei în județul Cluj, Monica Macovei are programate mai multe întâlniri cu cetățenii din Cluj-Napoca, Turda, Câmpia Turzii, Dej și Gherla. De asemenea, în cursul serii de vineri ea are programată o întâlnire cu reprezentanți ai comunității IT din Cluj, iar sâmbătă dimineață urma să viziteze târgul de vechituri Oser din Cluj-Napoca.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Un raport devastator despre manipulatorii folosiți de PSD pentru a-i deruta și ațâța pe români pe tema COVID-1…

2 La Stampa / Elveția va refuza internarea la reanimare a bătrânilor bolnavi de coronavirus

3 Ciolacu, reacție dementă după ce a fost amendat de Poliție! Imbecilul se dă persecutat politic!

4 De citit! Asta a lăsat PSD moștenire României!

5 VIDEO Europarlamentar austriac: Nu știu dacă ați văzut cum se cultivă roșiile în Olanda, de aceea nu au gust. …