Morți SUSPECTE/CINE-I scoate din țară și cine-i OMOARĂ pe sclavii SISTEMULUI? Urmează Walter/Bușcă?

Morți SUSPECTE/CINE-I scoate din țară și cine-i OMOARĂ pe sclavii SISTEMULUI? Urmează Walter/Bușcă?

A murit Genică Boierică. Boerică e cel care l-a denunţat la DNA pe fostul premier Adrian Năstase în dosarul "mătuşa Tamara". Genică Boerică, ar fi murit miercuri, în condiții suspecte, în Mexic, conform publicației locale republicaoltenia.ro. El era dat dat în urmărire internațională din 2014, după ce fusese condamnat definitiv în două dosare privind returnări ilegale de TVA. Genică Boierică a fost condamnat la începutul lui 2014 la 10 ani și 3 luni de închisoare, însă a fugit din țară cu câteva zile înaintea pronunțării Înaltei Curți de Casație și Justiție. Anul trecut, Boerică a fost dat în urmărire prin Interpol.

Cine l-a ajutat să fugă din țară? Cine i-a închis gura?

Nu vi se pare că s-au cam înmulțit cazurile de sclavi ai SISTEMULUI care după ce sunt prinși în mrejele anchetelor sunt făcuți nevăzuți de forțe oculte și apoi ''sinuciși''?

Iar despre sumele uriașe de bani pe care le-au rulat nu se mai aude nimic?

O scurtă istorie a celor fugiți/dispăruți/morți în condiții suspecte

În 16 martie 2006, omul de afaceri Florian Anghelescu a fost găsit spânzurat în subsolul vilei familiei sale de pe strada Neagoe Vodă din Capitală. Potrivit raportului final al experţilor Institutului Naţional de Medicină Legală „Mina Minovici" din Bucureşti, moartea acestuia a fost violentă, fiind provocată prin spânzurare. Persoanele audiate la proces au declarat că, în ziua în care a fost găsit mort, Angheleascu a renunţat la serviciile şoferului şi a altor persoane care ar fi trebuit să-i repare maşina. Acesta şi-a anunţat şi contabila că a împrumutat unui partener de afaceri suma de 2.000 de dolari. Florian Anghelescu era urmărit penal pentru evaziune fiscală şi spălare de bani. Procurorii Parchetului Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie l-au pus sub învinuire în decembrie 2005, dispunând şi interzicerea de a părăsi ţara. Procurorii au concluzionat că este vorba despre sinucidere.

Mihai Erbaşu s-a aruncat în piscina goală. În vara anului 2004, omul de afaceri de 62 de ani a fost găsit mort în piscina goală a vilei sale din Snagov. De-a lungul timpului s-au vehiculat tot soiul de versiuni vizavi de acest deces: unii au spus că s-a sinucis din cauza problemelor financiare, alţii că i s-ar fi făcut rău din cauza tensiunii oscilante şi a căzut de la etaj. La finalul anchetei, însă, oficial s-a spus că omul de afaceri s-a sinucis. Oamenii legii au descoperit că înainte de a se arunca în piscină, Erbaşu a încercat să se omoare cu un cuţit, dar şi să se spânzure cu un cordon care însă s-a rupt. El a lăsat un un bilet de adio familiei în care făcea referire la anumite probleme financiare care l-au făcut să-şi ia viaţa. Aceasta fiind principala dovadă a oamenilor legii ca să susţină versiunea sinuciderii, contestată de unii şi astăzi.

Milionarul Costel Comana, locul 178 în Top 300 Capital, a fost găsit mort în toaleta unui avion care efectua o cursă pe teritoriul Americii de Sud la începutul acestui an. Femeia care îl însoțea pe Comana susține că acesta era foarte nervos și a fost de mai multe ori la toaletă, pe timpul călătoriei, iar la un moment dat nu s-a mai întors. Comana, după toate probabilităţile, s-a sinucis. El a fost descoperit în toaleta avionului atârnând de o eşarfă.

Costel Comana avea probleme mari cu DNA. Acesta este implicat în dosarul ”Mită la CFR”, caz în care procurorii anchetează mai mulți directori din CFR, care, în schimbul mitei, favorizau compania Regiotrans, în dauna companiei de stat CFR Călători.

Regiotrans este controlată de doi afaceriști: Costel Comana și Iorgu Ganea. Potrivit „Top 300 Capital- Cei mai bogați români”, aceștia ocupau locurile 178 și 179, având fiecare o avere estimată la 30-32 de milioane de euro.

Codruț Marta, dat dispărut/mort. Fostul șef de cabinet al lui Sorin Blejnar, în fapt interpusul său în colectarea șpăgilor. Despre Marta s-a spus că a scos din țară peste un miliard de euro.

Florian Walter, fost Bușcă. Fugit din țară cu câteva ore înainte de a fi reținut de DIICOT. Localizat în Dubai. Firmele sunt în faliment deși a învârtit prin ele peste un miliard de euro în ultimii 15 ani. Aducerea lui în țară trenează deja. Poate că nu s-a luat încă decizia dacă va fi adus sau ''sinucis''...

Alte nume, pentru împrospătarea memoriei

George Constantin Păunescu, fugit în SUA cu puțin timp înaintea falimentului Bankcoop. Reîntors în țară după 4 ani, după o cină cu Bill Clinton la Casa Albă...

Mihai Necolaiciuc, fugit în SUA. Scos din țară de Florian Walter!

Ana Maria Vlas, ELAN SCHWARTZENBERG, Nicolae Popa, Sever Mureșan, etc, etc...

Prin mâinile și conturile acestor indivizi au trecut o parte dintre cele peste 250 de miliarde de dolari sifonați din România din 1990 încoace... Alții au acum banii în conturi. Cei care i-au păpușat și-i învrăjbesc acum pe români...





Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa