Noi ştim bine ce ştim/Ponta şi Dragnea nu-şi vorbesc/Dragnea este suspectat că este furnizorul lui Turcescu/Ţărănuşul de Teleorman are interzis la Antena3 şi RTV

Intervenţia penibilă, de marţi seară, a lui Liviu Dragnea la B1, pentru a dezminţi informaţia furnizată de noi, a pus şi mai mult gaz pe focul bănuielilor care îl vizau. Că i-a furnizat lui Turcescu documentele cu care acesta, de două săptămâni, îi atacă pe Voiculescu şi Ponta. Pentru că atunci când discutăm despre investigaţii anunţate de Turcescu vorbim de fapt despre documente servite la plic. Toată lumea presei ştie asta. 

Iar sceneta pusă la cale de cei doi a fost penibilă. Mai ales că Dragnea este acuzat că a lăsat bomba şi a fugit. Dezvăluirile lui Turcescu au început o dată cu plecarea din ţară a lui Dragnea. Care, între altele, este bănuit că şi-a băgat coada şi în scandalul Bercea-Băsescu.

De ce este nemulţumit Dragnea? Pentru că el s-a simţit lăsat singur. În faţa tuturor ameninţărilor cu dosare. Iar Ponta are alte planuri. Care nu-l mai includ. Chiar dacă nu va candida la preşedinţie.

Oricum, cei doi nu-şi mai vorbesc, în particular, de aproape o lună şi jumătate. Iar lucrurile nu se vor opri aici. Mai ales că, în câteva zile, iese şi Năstase de la răcoare. Iar el nu l-a suportat niciodată pe ţărănuşul de la Teleorman. Şi bineînţeles că Ponta îşi va relua vizitele lungi şi dese la binefăcătorul său. Tot după o discuţie cu Bombonel va lua şi o decizie privind candidatura.


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Se conturează posibilitatea scoaterii PSD în afara legii! Urmează noi dezvăluiri! PSD a acționat ca un grup in…

2 Informație / Dragnea va fi propus pentru reținere într-un nou dosar! Posibil și țiitoarea, dar și alți câțiva co…

3 ULTIMA ORĂ Standard&Poor’s reconfirmă ratingul României la BBB- / A-3 / Lovitură grea pentru Ciuma Roșie, care cân…

4 Asta pare servită de servicii / Un consilier al vicelui ASF, vărul lui Dragnea, a fost fotografiat și înregistra…

5 VIDEO „Mă piș pe legitimația ta” / Reacţia vulgară a unui „profesor universitar“ atunci când este rugat să poart…

recomandări

Te ia DNA: Cirloganu Marian Cristinel

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Scene uimitoare filmate prin procedeu time lapse creează impresia unei alte lumi