Noi ştim bine ce ştim/Ponta şi Dragnea nu-şi vorbesc/Dragnea este suspectat că este furnizorul lui Turcescu/Ţărănuşul de Teleorman are interzis la Antena3 şi RTV

Noi ştim bine ce ştim/Ponta şi Dragnea nu-şi vorbesc/Dragnea este suspectat că este furnizorul lui Turcescu/Ţărănuşul de Teleorman are interzis la Antena3 şi RTV

Intervenţia penibilă, de marţi seară, a lui Liviu Dragnea la B1, pentru a dezminţi informaţia furnizată de noi, a pus şi mai mult gaz pe focul bănuielilor care îl vizau. Că i-a furnizat lui Turcescu documentele cu care acesta, de două săptămâni, îi atacă pe Voiculescu şi Ponta. Pentru că atunci când discutăm despre investigaţii anunţate de Turcescu vorbim de fapt despre documente servite la plic. Toată lumea presei ştie asta. 

Iar sceneta pusă la cale de cei doi a fost penibilă. Mai ales că Dragnea este acuzat că a lăsat bomba şi a fugit. Dezvăluirile lui Turcescu au început o dată cu plecarea din ţară a lui Dragnea. Care, între altele, este bănuit că şi-a băgat coada şi în scandalul Bercea-Băsescu.

De ce este nemulţumit Dragnea? Pentru că el s-a simţit lăsat singur. În faţa tuturor ameninţărilor cu dosare. Iar Ponta are alte planuri. Care nu-l mai includ. Chiar dacă nu va candida la preşedinţie.

Oricum, cei doi nu-şi mai vorbesc, în particular, de aproape o lună şi jumătate. Iar lucrurile nu se vor opri aici. Mai ales că, în câteva zile, iese şi Năstase de la răcoare. Iar el nu l-a suportat niciodată pe ţărănuşul de la Teleorman. Şi bineînţeles că Ponta îşi va relua vizitele lungi şi dese la binefăcătorul său. Tot după o discuţie cu Bombonel va lua şi o decizie privind candidatura.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Loredana Groza arată mai bine pe natural! Anca Țurcașiu i-a scos filtrele...

2 Ea este noua „patroană” a zahărului din România

3 VIDEO „Ce ridicolă ești! Câtă prostie în ziua de azi, nu mă mir de ce țara e așa cum e!”

4 Dacă minte el, mințim și noi / Citiți ce spune acest jurnalist ucrainean aflat pe front despre realitatea din teren

5 Momentul în care și Viagra se lasă păgubașă...