Nu poate fuma decât la New York/Grav bolnav, îl doare în c..r de ţară, Nicuşor Constantinescu trage ca şarpele dintr-o ţigară-VIDEO

Nu poate fuma decât la New York/Grav bolnav, îl doare în c..r de ţară, Nicuşor Constantinescu trage ca şarpele dintr-o ţigară-VIDEO

Râs. Asta face Nicuşor Constantinescu din justiţia din România. Fumează, săracu', ca orice bolnav grav care se respectă. Şi mai dă o şpagă la un doctor român pripăşit prin America, dornic să facă şi el un ban frumos, neimpozabil, ca să mai trimită nişte acte beton bune de prostit nişte proşti, în ţară. 

Şi boul, ca orice bou cu tupeu, îl mai şi înjură pe ăla care l-a filmat, probabil indignat.

Baronul de Constanţa, Nicuşor Constantinescu, ar vrea să stea în Statele Unite ale Americii până în octombrie. Magistraţii Tribunalului Bucureşti au amânat judecarea cererii depuse de avocaţii preşedintelui Consiliului Judeţean Constanţa pentru data de 23 iulie.

Asta după ce mandatul de arestare emis pe numele lui Nicuşor Constantinescu a fost anulat. Între timp, un român stabilit în New York a postat pe un site de socializare imagini filmate cu telefonul mobil în care apare baronul de Constanţa.

În filmuleț, acesta apare la o terasă din New York în timp ce fumează o țigară, susţine un utilizator care îşi spune LULU Newyorkezul şi care a postat filmările pe Facebook.

Internautul a scris că baronul de Constanţa arată bine-mersi, umblă şi fumează deşi medicii susţin că e periculos să călătorească.

Nicușor Constantinescu a confirmat ulterior că el este cel care apare în imagini.

„O năpârcă m-a filmat pe o bancă”, a spus baronul de Constanța.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria