NU vreau picior de refugiat la mine în țară! Nici de sămânță




NU vreau picior de refugiat la mine în țară! Nici de sămânță

Când esti președintele unei ţări trebuie să ai în loc de inimă o piatră. Aceste cuvinte mi-au fost spuse astăzi într-o discuție de cineva care știe ce vorbește. Sună cinic dar este un adevăr fundamental. Şi se referă la deciziile importante pe care un șef de stat trebuie să le ia. Istoria ne învață că țările puternice au avut șefi de stat cu inima de piatră în momentele fundamentale ale evoluției popoarelor pe care le conduceau.

Ce vreau să spun de fapt? Şi o să urmeze câteva cuvinte dure pentru care cu siguranță o să fiu pus la stâlpul infamiei. Eu personal, ca simplu jurnalist care dă cu băţul aici la Psnews.ro şi pe sticlă la televiziunea B1 TV, NU vreau picior de refugiat sau imigrant la mine în țară! NU vreau! şi o să ţip cât pot de tare ca statul român să se apere în faţa acestei invazii de proporții istorice. Nu vreau să aud niciun argument, al crizei umanitare, argumente istorice sau de natură juridică. Toate astea aruncă o perdea de fum peste ceea ce consider eu că amenință Romania. Toate războaiele şi conflictele armate din zonele de unde vin amărâții ăștia sunt generate de ura religioasă si lipsa de civilizaţie. Tâmpitii ăștia se omoară între ei de zeci de ani (sute de ani) în Orientul mijlociu. Baza conflictul este Islamul. Veți spune că America a generat conflicte in Irak, că Franța l-a dat jos pe Gadafi. Corect, însă nebunul de Gadafi finanța consistent terorismul iar psihopatul de Saddam nu ar fi spus NU dacă putea ajuta şi el la explozia unor obiective în Europa sau SUA.

România nu poate integra zeci de mii de refugiați din zonale arabe sau Africa. Nu avem resurse şi condiții. Şi nici nu ar trebui să încercăm. Nu spun sa-i ia Europa dar din moment ce am avut noroc cu granițele naturale (Dunărea) şi nu au putut ajunge la noi trebuie să fim idioți să-i aducem din proprie inițiativă.

Cine va plăti întreținerea a câtorva mii/ zeci de mii de imigranți? Eu, tu, noi, părinții noștri. Mama mea dupa 30 de ani de muncă are o pensie de mizerie şi în mod cinstit îşi vede de ea, nu vrea nimic de la stat. Statul oricum nu vrea şi nu poate să o ajute deși şi-a omorât tinerețea pentru Republica Socialistă Romania. Apoi ce faci cu ei, cu zecile de mii de refugiați, după ce trebuie la un moment dat să-i scoți din tabere? Le faci cartiere speciale? Le dai locuri de muncă, le plătești școala şi asistenţă sanitară, faci asistenţă socială cu ei?

Pai colcăie România de mizerie, de lipsa de condiţii decente de trai, pleznesc cartierele marilor orașe de pauperitate. Câteva milioane de români o târâie de la o zi la alta. Ok, la limita limitei pot admite că din motive umanitare îi aduci, îi tratezi de afecțiuni şi îi pui apoi în primul avion şi îi trimiți acasă. Pe toți si foarte repede! Cu toată mila creștină inclusă! Aşa cum au procedat francezii, britanicii şi nemții cu țiganii noștri plecați în Occident după Revoluție.

În concluzie, toți politicienii care plâng de mila magrebienilor şi sirienilor să-şi rupă prima data cămașă pentru situația românilor! Pentru că țara asta stimabililor, în ciuda minciunilor voastre gogonate, cum că ar avea creștere economică şi prosperitate pleznește de probleme si sărăcie. Da, şi nu, NU vreau refugiați şi pentru că suntem săraci rupți în cur, de râde Europa de noi!

Silviu Mănăstire


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale