Nuanţa care face DIFERENŢA/Unde a scuipat Băsescu pupă Iohannis

Nuanţa care face DIFERENŢA/Unde a scuipat Băsescu pupă Iohannis

Este aproape halucinant ce se întâmplă pe scena politică. Noul preşedinte se întâlneşte firesc, legitimându-l, cu plagiatorul Ponta. Cu Jigodia care şi-a copiat teza de doctorat şi acum a dat o lege doar pentru el. Pentru a-şi şterge infracţiunea din CV-ul politic. Traian Băsescu, la ultima întâlnire cu acest infractor, a refuzat să-i întindă mâna. Iar măscăriciul n-a pierdut prilejul să se mai dea în stambă odată. Imitând un salut imaginar. 

Însă Klaus Iohannis pare că n-are nicio greaţă în a pupa acolo unde Băsescu a scuipat. Şi îl legitimează, zi de zi, pe acest rahat cu ochi. Care, mai nou, a prins şi curaj, ca orice reptilă lipsită de caracter. Le bate obrazul peneliştilor. Spunându-le: Nu vedeţi, bă, fraierilor, că eu şi Iohannis ne înţelegem? Aşa reiese din ultima lui postare. "O veste foarte buna pentru toti romanii! Daca cineva a inteles cu adevarat de ce a contestat PNL Bugetul la CCR , (pentru un amendament chiar era al lor de altfel), il rog sa-mi explice si mie! Poate inteleg si colegii din PNL- PDL ca oamenii asteapta sa ne schimbam TOTI (nu doar unii) in bine, sa lasam scandalul si confruntarile inutile!", a scris Victor Ponta pe pagina sa de socializare.


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”

4 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

5 Expert despre porcăria comisă de E.ON: Este o înșelătorie, oamenii nu au ce să facă pentru că nu mai există concurență