'O fi umblat cineva la frâne', ar fi spus regina Elisabeta a II-a când a aflat de accidentul Dianei

'O fi umblat cineva la frâne', ar fi spus regina Elisabeta a II-a când a aflat de accidentul Dianei

Ingrid Seward, biografa familiei regale, dezvăluie în ultima sa lucrare 'relațiile complicate' dintre suverana britanică și Lady Di, notează miercuri 7sur7.be.

'O fi umblat cineva la frâne', ar fi spus regina Elisabeta a II-a, la 31 august 1997, când a aflat de accidentul de mașină al fostei sale nurori, Diana. Seward amintește că atunci când a fost dată știrea, nu se știa dacă Diana murise în accidentul de sub Podul Alma din Paris.

Potrivit unui martor, Elisabeta a II-a a crezut că a fost vorba de un complot împotriva fostei sale nurori și iubitului ei, Dodi Al-Fayed.

După confirmarea tragediei, regina a preferat să rămână la reședința sa de vară din Scoția, în loc să se întoarcă la Londra. A fost un gest extrem de criticat în acea epocă, conform site-ului Voici.

Elisabeta a II-a a dorit însă să-și protejeze nepoții, pe Harry și William, care aveau la moartea mamei lor 12 și, respectiv, 15 ani, conform biografei menționate de 7sur7.be.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Hopa! A mai apărut o creștină în povestea fraților Tate!

2 VIDEO Noua Eră / Primul om de pe planetă care și-a întinerit vârsta organelor cu 25%

3 Fulgy, fiul Clejanilor, trece pe „hard” cu Bia Khalifa?

4 VIDEO „Ce să fac, mă băieți, cu banii ăștia?” / Patronul de club care se spărgea în figuri, condamnat la peste 8 ani de închisoare pentru contrabandă și…

5 „Începutul sfârșitului” / Fostul colonel FSB Igor Ghirkin, previziuni sumbre pentru trupele rusești de pe front