Oprescu, MITUIT și FILMAT de șeful CIMITIRELOR, Cornel Bogdan Popa

Oprescu, MITUIT și FILMAT de șeful CIMITIRELOR, Cornel Bogdan Popa

Potrivit  procurorilor DNA, primarul Sorin Oprescu ar fi primit mita, la domiciliul personal al edilului din comuna Ciolpani, din partea Directorului General al Administrației Cimitirelor.  În timpul întrevederii de sâmbătă seara, din jurul orei 20.00, Cornel Bogdan Popa i-a dat lui Sorin Oprescu suma de 25.000 de euro, acesta din urmă neștiind că Popa îl filmează și îl înregistrează.

În referatul întocmit de procurori, se arată că, după ce Sorin Oprescu a fost adus la DNA, el a discutat cu o persoană pe holurile DNA şi i-a cerut acesteia să nu dea declaraţii.

'După momentul aducerii la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, inculpatul Oprescu Sorin Mircea a discutat cu (...) pe holul instituţiei, indicându-i în mod repetat că: 'Nu dăm declaraţii', 'N-o să dăm declaraţii', 'Nu dăm declaraţii, chemăm avocatu', se arată în referatul DNA.

De asemenea, Oprescu s-a interesat dacă banii găsiţi asupra lui erau marcaţi.

'După ce inculpatul Oprescu Sorin Mircea a întrebat 'Erau marcaţi?' şi, aflând că (...) nu cunoaşte această informaţie, a stabilit strategia pe care o va urma, cerându-i suspectului să facă la fel: 'Banii (neinteligibil, vorbeşte în şoaptă)... ai venit
să...doamna (...) cu Groapa...', 'De aia te-am chemat, cu Groapa... madam (...)', încercând aşadar să determine suspectul să susţină că motivul sosirii sale în imobilul de la (...) nu avea legatură cu vreo sumă de bani', se mai arată în referat.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Jocurile de culise din PNL / Cele patru nume cu care Cîțu va împărți puterea la vârful partidului

2 Fotografii inedite cu Nicu Ceaușescu, înainte să moară, la o petrecere unde a avut un tort cu secera și ciocan…

3 Cine este Americanu', motociclistul acuzat de omor

4 Discuţii aprinse între ardeleni şi moldoveni după un banc publicat de Ştefan Mandachi pe Facebook

5 VIDEO Georgiana, „regina deocheatelor” de pe TikTok, și-a cumpărat vilă de 100.000 de euro