Oprișane, du-te bă în mă-ta, cu ''suferința'' ta cu tot! ''Vinovații să plătească si pedeapsa lor să fie exemplară pentru toți cei care încalcă legea.''

Oprișane, du-te bă în mă-ta, cu ''suferința'' ta cu tot! ''Vinovații să plătească si pedeapsa lor să fie exemplară pentru toți cei care încalcă legea.''

Președintele Consiliului Județean Vrancea, ''tatăl'' baronilor corupți Marian Oprișan, susține, pe pagina sa de facebook, că a fost vineri seara la locul tragediei de la Clubul Colectiv, ca „să ajute”, dezvăluie bn24.ro.

„Am fost acolo sa ajut si sufletul meu a murit momente întregi alături de ei. O tragedie care nu trebuie sa se mai repete niciodată cu orice preț. Vreau ca vinovații sa plătească si pedeapsa lor sa fie exemplara pentru toți cei care încalcă legea. Dumnezeu sa ne ajute!”, a scris Oprișan pe Facebook.

Du-te bă, în mă-ta, ordinarule! Tu vorbești despre pedepsirea celor care încalcă legea? Apropo, dacă tot ești tu la momentul sensibilităților și noi o pomenirăm pe mă-ta, nu ne spui și nouă din ce bani a făcut pensionara textilistă domeniul ăla de 7 milioane de euro unde locuiți împreună? Și de unde a avut mă-ta bani să cumpere terenuri la Constanța cu Mazăre și Constantinescu? Și apartamentul de lux din București, tot cu ei?


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Fugarul Rizea îl dă în gât pe Adrian Năstase / Unde au fost dosite tablourile scumpe înainte de percheziți…

2 Un zvon...

3 Surpriză totală! Cu cine suntem, genetic, aproape identici

4 Cum funcţionează softul de spionaj Pegasus, cum poţi vedea dacă eşti „pândit” prin telefon

5 O fotografie rară cu 3 dintre devalizatorii României: Bittner, Cocoș și Petrache