Oprișane, du-te bă în mă-ta, cu ''suferința'' ta cu tot! ''Vinovații să plătească si pedeapsa lor să fie exemplară pentru toți cei care încalcă legea.''

Oprișane, du-te bă în mă-ta, cu ''suferința'' ta cu tot! ''Vinovații să plătească si pedeapsa lor să fie exemplară pentru toți cei care încalcă legea.''

Președintele Consiliului Județean Vrancea, ''tatăl'' baronilor corupți Marian Oprișan, susține, pe pagina sa de facebook, că a fost vineri seara la locul tragediei de la Clubul Colectiv, ca „să ajute”, dezvăluie  bn24.ro .

„Am fost acolo sa ajut si sufletul meu a murit momente întregi alături de ei. O tragedie care nu trebuie sa se mai repete niciodată cu orice preț. Vreau ca vinovații sa plătească si pedeapsa lor sa fie exemplara pentru toți cei care încalcă legea. Dumnezeu sa ne ajute!”, a scris Oprișan pe Facebook.

Du-te bă, în mă-ta, ordinarule! Tu vorbești despre pedepsirea celor care încalcă legea? Apropo, dacă tot ești tu la momentul sensibilităților și noi o pomenirăm pe mă-ta, nu ne spui și nouă din ce bani a făcut pensionara textilistă domeniul ăla de 7 milioane de euro unde locuiți împreună? Și de unde a avut mă-ta bani să cumpere terenuri la Constanța cu Mazăre și Constantinescu? Și apartamentul de lux din București, tot cu ei?



Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante