Orban, avertisment pentru Dragnea: E dare de mită!

Orban, avertisment pentru Dragnea: E dare de mită!


Prim-vicepreședintele PNL, Ludovic Orban, susține că deschiderea de către DNA a urmăririi penale IN REM pentru OUG-ul privind traseismul îi poate aduce probleme extrem de mari vicepremierului Liviu Dragnea. 

”Îl avertizez încă de pe acum pe domnul Liviu Dragnea: orice leu pe care îl alocă către un primar care a trecut la PSD sau la partidele de guvernământ poate fi interpretat ca dare de mită!

Orice primar primar care trece la un alt partid și care primește acei bani poate fi băgat la luare de mită”, a declarat Ludovic Orban, la Școala de Vară a ACL.

Prim-vicepreședintele PNL, Ludovic Orban, s-a implicat cu toate armele în această campanie electorală. Într-un discurs susținut în fața tinerilor din PNL-PDL, Ludovic Orban le-a vorbit acestora despre ”limbile bine date”, dar și despre cele două căi prin care se poate promova în politică. 

Orban le-a vorbit tinerilor liberali despre cele două feluri de a face politică

Ca să încălzească atmosfera, Ludovic Orban le-a cerut tinerilor care n-au chef să-l asculte să meargă afară la o țigară. ”M-am săturat de minciunile mele, ca să le mai ascult și pe altora”, a spus Orban.

Apoi, Ludovic Orban a început adevăratul show. El le-a arătat tinerilor că există 2 tipuri de a face politică:

”Există 2 feluri de a face politică:

1. Poți să faci carieră politică făcând pe plac șefului. Poți să devi nu maestru al promovării de sentimente frumoase

2. Poți să faci carieră politică cu fața la oameni, câștigând încrederea oamenilor

Sigur că prima variantă e cea mai ușoară. Trebuie numai să te pricepi să bagi o limbă în …ureche. Este o rețetă deja cvasicunoscută. După fiecare emisiune îi trimiți un SMS șefului ”Ați fost senzațional!”. După fiecare emisiune vă duceți la el cu ochii umezi și să îi spuneți: ”Sunteți formidabil!”. Sigur că sunt și alte mijloace să vă duceți la el și să-i spuneți: ”Șefu, sunt sincer cu dumneavoastră: sunt oameni care vă vorbesc de rău, care vă vor locul, dar eu vă apăr!”. De obicei, omul acela rău e Ludovic Orban. Orban le face pe toate, Orban își doreșțe toate scaunele.

Pentru toate astea, singurul lucru pe care trebuie să-l faceți este să găsiți un șef slab și sensibil la laude.

A doua cale este cea reală, dar și cea mai grea!Ca să câștigi încrederea omanenilor trebuie să fi mereu acolo. Să răspunzi mereu la telefoane, și să răspunzi la oameni necunoscuți. Să ajuți oamenii pe care poți să îi ajuți și pe care ai mijloace să-i ajuți, iar dacă un om îți cere ajutorul să nu te lași până nu reușești să faci ceea ce ți-a cerut! Asta e calea reală, calea cea bună!”, le-a spus Ludovic Orban, tinerilor prezenți la Școala de Vară a PNL-PDL.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

5 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?