Papahagi, decis să candideze la şefia PMP. Nu putem opune găunoşeniei numite Ponta ceva similar

Papahagi, decis să candideze la şefia PMP. Nu putem opune găunoşeniei numite Ponta ceva similar

Adrian Papahagi anunţă, pe Facebook, că a decis să candideze la preşedinţia PMP, dacă nu o va face unul mai bun ca el, arătând că partidul nu poate opune ”găunoşeniei cu înveliş mediatic numite Ponta ceva similar”.

Papahagi: Am decis să candidez la şefia PMP. Nu putem opune găunoşeniei numite Ponta ceva similar 

”Cel mai probabil, PMP va avea congres în luna iunie.Am decis să candidez la preşedinţia partidului, dacă nu o va face unul mai bun ca mine, în care caz îl voi sprijini”, scrie Papahagi.

El aminteşte că a fost singurul care a denunţat din interior ”deriva PMP prin asocierea cu personaje şi practici controversate”, asumându-şi până la capăt gestul.

”Demisia mea a fost un protest faţă de îndepărtarea partidului «altfel» de la proiectul originar. Am arătat că nu ţin la funcţii, ci la principii”, adaugă Papahagi.El menţionează că imaginea nu ţine loc de substanţă şi că nu contează că porţi blugi sau costum, important e să fii credibil, cinstit şi articulat.

”Nu putem opune găunoşeniei cu înveliş mediatic numite Ponta ceva similar; este datoria noastră să-i contrapunem ceva radical opus: substanţă, cinste, patriotism, valori. PMP este un partid cu viitor, în care merită investit. Cred în PMP, cred în reformism, cred în şansele dreptei unite de a câştiga preşedinţia României şi de a guverna din iarna acestui an”, încheie Papahagi.

 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Da, e țiitoarea...

2 Așa o fi?

3 Noile scenarii de la Washington cu invadarea Ucrainei de către Rusia

4 Țiitoarea lui Dragnea, audiată la DNA! / Ăsta să fie motivul despărțirii de fațadă?

5 VIDEO Priviți! Imagini de ultima oră cu forţele ruse masate la graniţa cu Ucraina