PARADOXAL/Marian Vanghelie, SINGURUL care DESCRIE exact ACTUALA STARE din PSD: „Mi-a fost greaţă. N-am văzut aşa execuţii nici la Partidul Comunist''

Paradoxal, Marian Vanghelie a fost singurul pesedist care a descris actuala stare de lucruri din partid. Şi ceea ce s-a întâmplat în simulacrul de şedinţă de joi, şi ceea ce se întâmplă în organizaţii. Pe lângă laşul de Dragnea, care i-a tras în piept pe toţi, prin judeţe,  promiţându-le salvarea de la puşcărie şi multe alte avantaje, Vanghelie, în simplitatea lui, este mult mai bărbat. Dar nu numai. Pentru că minciuna de joi, cu reconcilierea şi mascarada de excluderi a unor inşi care n-au avut nici în clin nici în mânecă în deciziile de campanie, n-o va putea acoperi nimeni. Şi războiul de-abia a început. Iar fianlul e previzibil. Partidul se va sparge.

Mi-a fost greaţă. N-am văzut aşa execuţii nici la Partidul Comunist. Pe mine nu mă mai interesează acum niciun plan cu PSD. Dl. Ponta cât a fost în Dubai l-a lăsat pe dl. Dragnea să facă jocuri. Suntem nebuni?! Şi nu ne-am dat seama că nu putem să ne prezentăm cu acelaşi candidat peste 5 ani şi cu acelaşi director de campanie?!”, susține Marian Vanghelie.

"Eu am ieșit din sală că mi-a fost greață, nu am văzut în viața mea asemenea execuții, nici la partidul comunist. Băieților ăștia le e frică de un congres adevărat și au vrut să ne dea afară din partid. Nu are nicio importanță, în următoarea perioadă o să vedem și o să vadă băieții ăștia unde îi duce viața", a declarat Vanghelie, la finalul reuniunii.

Întrebat dacă este vorba despre excludere sau suspendare din partid, Marian Vanghelie a răspuns că "este o chestie foarte amestecată, foarte complicată și foarte penibilă".

"Nu a fost nimic, a fost o execuție, motivația că am dat declarație, că sunt pe lângă Mircea Geoană, că Șova e în grețuri cu domnul Dragnea. Niște prostii. (...) Acest rezultat a încercat să se aranjeze de o săptămână. Dl Ponta, cât a fost în Dubai, l-a lăsat pe domnul Dragnea să se ocupe de partid ca să facă jocul ăsta manipulatoriu. Domnul Ponta spune că nu poate să conducă partidul dacă noi suntem aici. I-am explicat că partidul ăsta a fost condus și țara asta a fost condusă când PSD-ul avea sute de lideri, (...) care aveau puncte de vedere. Nu e partidul muților. Suntem nebuni? Am pierdut alegerile și nu ne dăm seama că nu ne mai putem prezenta cu același candidat peste cinci ani și cu Liviu Dragnea director de campanie?", a afirmat el.

Întrebat cui îi este "frică" de congres, Vanghelie a afirmat: "Celor doi care au pierdut alegerile, Victor Ponta și Liviu Dragnea. Argumentele lor sunt că ei trebuie să rămână la partid că sunt foarte buni"


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Se prăbușește regimul! Surse PSD: Dragnea a angajat în administrația centrală peste 3500 de apropiați ai inter…

2 AUDIO Acesta este Ponta, oameni buni! Sebastian Ghiță: „I-am zis lu Ponta, bă, o fut pe mă-ta, te duci pe stic…

3 Furtună la TAROM / Pilotul Emil Dobrovolschi critică schimbarea Mădălinei Mezei de la șefia TAROM și numirile po…

4 VIDEO Pe ăsta îl saltă primul! S-a autodenunțat în direct! S-a dus acasă la fosta șefă TAROM! „M-am întâlnit c…

5 VIDEO De ce nu-l reține DNA pe acest infractor? Acestea sunt imaginile de la întâlnirea Cuc-Mezei din fața cas…

recomandări

Te ia DNA: Puescu Daniel/Deputat Ion Cupa

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Trucurile astea cu cărți sfidează gravitația