Parlamentul reînvie comisia Nana. Termenul de depunere a raportului a fost prelungit

Parlamentul reînvie comisia Nana. Termenul de depunere a raportului a fost prelungit

Decizia a fost luată cu 335 voturi „pentru“, 11 abţineri, 21 voturi „împotrivă“, astfel, comisia de anchetă Călăraşi va avea termen peste 60 de zile pentru depunerea raportului.

Comisia de anchetă privind terenurile din Călăraşi l-au ales pe senatorul PSD Mihai Fifor în calitatea de preşedinte al acestei comisii, în locul lui Eugen Nicolicea, devenit ministru pentru Relaţia cu Parlamentul. Mihai Fifor conduce Organizaţia PSD Craiova şi a fost secretar de stat în Ministerul de Interne.

Ultimul invitat la audieri a fost fostul consilier prezidenţial Adrian Rădulescu, care a refuzat să se ărezinte în faţa membrilor comisiei.

Adrian Rădulescu îşi argumentează decizia de a nu da curs invitaţiei la audieri invocând faptul că instituirea unei obligaţii în sarcina unui cetăţean de a se prezenta pentru a fi audiat în faţa unui organism care nu aparţine autorităţii judecătoreşti contravine dispoziţiilor constituţionale referitoare la justiţie şi la drepturile şi libertăţile cetăţeneşti.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”