Penalul, HUIDUIT la DNA: "Dă-ți DEMISIA! Ai MINȚIT poporul!".

Penalul, HUIDUIT la DNA: "Dă-ți DEMISIA! Ai MINȚIT poporul!".

UPDATE/11.10 La ieșirea din sediul DNA, Victor Ponta nu a făcut foarte multe declarații în fața jurnaliștilor, precizând doar că va da declarații atunci când va fi chemat de procuror.

”Am plătit cu 2.000 de lei taxe în plus, dar nu le mai cer de la stat. Voi da declarații când mă cheamă procurorul cu avocatul”, a declarat penalul, care a stat 15 minute la sediul DNA. 

Victor Ponta a venit miercuri dimineata la sediul DNA. Penalul a ajuns la Directia Nationala Anticoruptie in jurul orei 10.50 pentru a lua la cunostinta rezultatul expertizei in dosarul contractelor cu societatea de avocatura a lui Dan Sova, castigator al unor contracte cu Combinatul energetic Turceni. Premierul a fost intampinat de mai multi protestatari care ii cereau demisia: "Dă-ți DEMISIA! Ai MINȚIT poporul!".

Ponta, uluit, s-a intors spre cei care il huiduiau si a intrebat jurnaliștii cine sunt oamenii aceia.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…