Penalul, o nouă ZVÂRCOLIRE. Râde CIOB de OALĂ SPARTĂ cu Blejnar

Penalul, o nouă ZVÂRCOLIRE. Râde CIOB de OALĂ SPARTĂ cu Blejnar

Victor Ponta: In 2015, in Romania, Blejnar este bine merci un cetatean liber, onorabil si fara probleme / eu sunt inculpat intr-un dosar penal deschis in 2011 la sesizarea lui Blejnar - no comment. 

Penalul Victor Ponta a scris miercuri pe Facebook ca UE a inchis procedura de infringement la adresa Romaniei dupa ce "guvernarea USL/Ponta" a reusit sa scada de la peste 180 zile la sub 60 de zile deconturile de TVA. Ponta a folosit prilejul pentru a-l ataca pe Sorin Blejnar, sef al ANAF cand Comisia Europeana deschisese procedura: "am eliminat multe din firmele fantoma ( genul celor folosite de Blejnar/Marta/ Said Baklini)".

Mai mult, penalulul a scris si despre dosarul deschis de DNA in urma unei plangeri facute chiar de Blejnar in 2011: "In 2015, in Romania, Blejnar este bine merci un cetatean liber, onorabil si fara probleme / eu sunt inculpat intr-un dosar penal deschis in 2011 la sesizarea lui Blejnar - no comment". 

Iata postarea integrala a lui Victor Ponta:

Inca o veste buna primita de la Bruxelles / tot despre "Economy" stimati penelisti/pedelisti :
" Vă informăm că la data de 15 iulie 2015, Comisia Europeană a decis închiderea procedurii de constatare a neîndeplinirii obligațiilor cu privire la practica administrativă de a nu soluționa un număr important de deconturi de TVA într-un termen rezonabil (Cauza 2009/4312).
Anexăm în acest sens scrisoarea transmisă la data de 31 iulie a.c, de directorul general Heinz Zourek, Direcția Generală impozitare și uniune vamală."
Mai simplu si pe intelesul tuturor
1. in perioada 2009-2012 in Guvernarea Boc/Predoiu/Blaga/Blejnar/Ialomitianu/ Vass/etc ( cei care asteapta acum sa vina iar la guvernare sub noul PNL) rambursarea legala de TVA pentru firmele exportatoare ajunsese la peste 180 de zile - ( doar cei favorizati de Blejnar treceau in fata contra unui comision serios pt el si pt PDL via Vasile Blaga) !
2. In guvernarea USL/ Ponta am reusit ca ANAF sa scada de la peste 180 zile la sub 60, prin procedurile Directiei Antifrauda ajungand sa eliminam si multe din firmele fantoma ( genul celor folosite de Blejnar/Marta/ Said Baklini).
3. Constatand aceasta schimbare radicala in bine Comisia Europeana a inchis procedura de sanctionare a Romaniei inceputa in 2009
4. In 2015, in Romania, Blejnar este bine merci un cetatean liber, onorabil si fara probleme / eu sunt inculpat intr-un dosar penal deschis in 2011 la sesizarea lui Blejnar - no comment.


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

3 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

4 VIDEO Unde o fi plecat așa intempestiv Nicușor Dan?

5 Foarte interesante amănunte...