Penalul se visează SFÂNT? Sau a început să-și INVENTEZE NEBUNIA, așa cum se zvonește?

Penalul se visează SFÂNT? Sau a început să-și INVENTEZE NEBUNIA, așa cum se zvonește?

Ponta, ''glumă'' pe Facebook: Poza cu Strada Sfântul Victor. Fostul premier, penalul Victor Ponta, a postat pe contul său de Facebook fotografia unei plăcuțe stradale care semnalizează Rue du Pont Saint Victor - trimitere ''amuzantă'' la numele și prenumele său.

Victor Ponta este cvasi-absent din dezbaterile publice în ultima perioadă, după ce a demisionat din funcția de premier în urma protestelor masive. 

Lumea vorbește însă că penalul nu stă degeaba și că încearcă să obțină documente medicale care să-l facă incompatibil cu starea de arest. Dealtfel, la mijlocul săptămânii trecute, pe siteurile care i-au rămas fidele, a fost plasată o așa-zisă știre că penalul, însoțit de Țoapa cu Zurgălăi, a fost pe la mănăstiri, prin Vâlcea.


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

3 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

4 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

5 VIDEO Unde o fi plecat așa intempestiv Nicușor Dan?