Percheziţii DNA la Timişoara şi Reşiţa. Primarul Reşiţei, săltat de procurori

Percheziţii DNA la Timişoara şi Reşiţa. Primarul Reşiţei, săltat de procurori

UPDATE/Primarul municipiului Resita, Mihai Stepanescu, ar fi suspectat de procurorii DNA ca ar fi pretins si primit mita in legatura cu atribuirea si derularea unui contract de lucrari publice incheiat de autoritatea locala si o firma, au declarat, pentru Agerpres, surse judiciare.

Potrivit surselor, Mihai Stepanescu ar fi pretins si primit, cu titlu de mita, sume de bani de la SC Elis Pavaje SRL Alba, in legatura cu atribuirea si derularea unui contract de lucrari publice incheiat de Primaria Resita in valoare de aproximativ 600.000 lei.

Edilul, sustin sursele, ar fi pretins un procent de aproximativ 10% din valoarea platilor efectuate de Primarie catre aceasta societate.

UPDATE: Primarul Reşiţei, Mihai Stepanescu, a fost săltat de procurori.

Procurori din cadrul Direcției Naționale Anticorupție, Serviciul Teritorial Timișoara efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție, comise în perioada 2014 – 2015.

În cursul zilei de 19 noiembrie 2015, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 5 locații situate în municipiul Timișoara și municipiul Reșița, din care una este sediul unei instituții publice, restul reprezentând domiciliile unor persoane fizice.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații.

Revenim cu detalii.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria