Pista Răzvan Murgeanu/ Actualul consilier prezidenţial a fost prieten la cataramă cu Bercea Mondial

Pista Răzvan Murgeanu/ Actualul consilier prezidenţial a fost prieten la cataramă cu Bercea Mondial

Actualul consilier prezidenţial, Răzvan Murgeanu, fost secretar de stat în Ministerul Dezvoltării pe timpul mandatului lui Vasile Blaga în fruntea acestui minister, considerat omul care făcea lucrurile murdare- a se citi manevrarea şpăgilor, a fost prieten la cataramă cu Sandu Anghel, zis Bercea Mondial. Nu întâmplător, Murgeanu a fost recuperat de Băsescu şi ascuns sub fuste, la Cotroceni. Şi, iarăsi deloc întâmplător, el a fost văzut miercuri în compania mai multor capi ai comunităţii ţigăneşti. Lipeala dintre Bercea şi Murgeanu a fost făcută de fostul viceprimar al Slatinei, fost candidat la preşedinţia organizaţiei de tineret a Partidului Democrat la nivel naţional, Gabriel Diaconu, protejat al lui Murgeanu şi aflat acum în arest la Penitenciarul Tg-Jiu. Condamnat într-un controversat dosar de corupţie alături de actualul primar al Slatinei, Minel Prina.


Citește și:

populare
astăzi

1 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

2 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 „Au vrut ca o Ucraină epuizată, dar încă neînvinsă, să fie forțată să se așeze la masa negocierilor cu o Rusie epuizată, dar și neînvinsă”