Piticania LATRĂ la Dragnea

Piticania LATRĂ la Dragnea

Dan Sova cere demisia lui Liviu Dragnea din functia de presedinte executiv al PSD: In mod evident, aceasta campanie a fost pierduta, in primul rand, din vina domniei sale.

Dan Sova, fost ministru al Transporturilor in Guvernul Ponta, a cerut, luni, demisia lui Liviu Dragnea din functia de presedinte executiv al PSD, motivand ca Dragnea, in calitate de coordonator al campaniei PSD pentru prezidentiale, trebuie sa isi asume responsabilitatea dupa esecul in alegeri.

"Eu cred ca domnul Liviu Dragnea, pe care il stiu ca pe un om politic serios si un barbat serios, va trebui sa faca un pas in spate. In mod evident, aceasta campanie a fost pierduta, in primul rand, din vina domniei sale, pentru ca a fost director de campanie. Daca am accepta un alt rationament, ar insemna sa ne imaginam ca in momentul in care am fi castigat domnul Dragnea nu ar fi avut niciun merit. Spun ca ceea ce ar trebui sa faca domnul Dragnea din proprie initiativa este sa faca un pas in spate, (...) pe linie de partid, din cea de presedinte executiv. Asa ar fi normal", a afirmat Dan Sova, potrivit Agerpres.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...