Pocora: Tăriceanu reprezintă un trecut pe care l-a terfelit prin umilinţa cu care a pupat mâna PSD

Pocora: Tăriceanu reprezintă un trecut pe care l-a terfelit prin umilinţa cu care a pupat mâna PSD

Călin Popescu Tăriceanu nu poate vorbi despre viitorul PNL pentru că el "reprezintă un trecut pe care l-a terfelit prin goana după funcţii şi umilinţa cu care a pupat mâna PSD", a declarat purtătorul de cuvânt al PNL, Cristina Pocora, în replică la scrisoarea deschisă adresată de acesta liberalilor.

Pocora: Tăriceanu reprezintă un trecut pe care l-a terfelit prin umilinţa cu care a pupat mâna PSD (Imagine: Liviu Adăscăliţei/Mediafax Foto)

"Nu are sens să comentăm pe fond cele scrise aproape identic în urmă cu o lună de către acelaşi domn Tăriceanu. Pot doar să repet că acesta nu poate vorbi despre viitorul PNL pentru că el reprezintă un trecut pe care l-a terfelit prin goana sa după funcţii şi prin umilinţa cu care a pupat mâna PSD în timp ce întreg partidul îşi asuma cu demnitate şi verticalitate intrarea în opoziţie", a precizat Pocora, pentru MEDIAFAX.

Ea a arătat că apelul lui Tăriceanu către liberali este unul "patetic", iar strategia PSD prin care se spune că "USL trăieşte" este una "penibilă şi ridicolă".

"Constatăm că rarele momente când nu este purtat prin ţară de către Liviu Dragnea şi PSD ca părticică a sfintelor moaşte ale USL, domnul Călin Popescu Tăriceanu scrie apeluri patetice către PNL. Este ridicolă şi penibilă strategia PSD care, în loc de proiecte concrete, propune românilor o minciună gogonată. «USL trăieşte» este exemplificată azi prin punerea în geamul campaniei electorale a fantomei politice numită Călin Popescu Tăriceanu", a spus Pocora.

Ea a precizat că, prin scrisoarea deschisă transmisă marţi liberalilor, Tăriceanu "nu face decât o nouă plată în contul datoriei pe care o are faţă de PSD" pentru funcţia de preşedinte al Senatului.

"Reamintim că Delegaţia Permanentă a PNL a dat un vot aproape unanim pentru a nu mai accepta abuzurile PSD, partid care după ce a ajuns la putere a demonstrat că nu mai este interesat de respectarea promisiunilor făcute de USL, ci de satisfacerea intereselor baronilor roşii", a menţionat purtătorul de cuvânt al liberalilor.

Călin Popescu-Tăriceanu spune, într-o "scrisoare deschisă către liberali", că el crede că "prezenţa PNL în Guvernul USL e mandatul pe care alegătorii l-au dat în 2012" şi că direcţia pe care o va urma PNL trebuie decisă în cadrul unui Congres extraordinar organizat imediat după alegerile din 25 mai.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

3 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

4 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

5 VIDEO Unde o fi plecat așa intempestiv Nicușor Dan?