Pocora: Tăriceanu reprezintă un trecut pe care l-a terfelit prin umilinţa cu care a pupat mâna PSD

Călin Popescu Tăriceanu nu poate vorbi despre viitorul PNL pentru că el "reprezintă un trecut pe care l-a terfelit prin goana după funcţii şi umilinţa cu care a pupat mâna PSD", a declarat purtătorul de cuvânt al PNL, Cristina Pocora, în replică la scrisoarea deschisă adresată de acesta liberalilor.

Pocora: Tăriceanu reprezintă un trecut pe care l-a terfelit prin umilinţa cu care a pupat mâna PSD (Imagine: Liviu Adăscăliţei/Mediafax Foto)

"Nu are sens să comentăm pe fond cele scrise aproape identic în urmă cu o lună de către acelaşi domn Tăriceanu. Pot doar să repet că acesta nu poate vorbi despre viitorul PNL pentru că el reprezintă un trecut pe care l-a terfelit prin goana sa după funcţii şi prin umilinţa cu care a pupat mâna PSD în timp ce întreg partidul îşi asuma cu demnitate şi verticalitate intrarea în opoziţie", a precizat Pocora, pentru MEDIAFAX.

Ea a arătat că apelul lui Tăriceanu către liberali este unul "patetic", iar strategia PSD prin care se spune că "USL trăieşte" este una "penibilă şi ridicolă".

"Constatăm că rarele momente când nu este purtat prin ţară de către Liviu Dragnea şi PSD ca părticică a sfintelor moaşte ale USL, domnul Călin Popescu Tăriceanu scrie apeluri patetice către PNL. Este ridicolă şi penibilă strategia PSD care, în loc de proiecte concrete, propune românilor o minciună gogonată. «USL trăieşte» este exemplificată azi prin punerea în geamul campaniei electorale a fantomei politice numită Călin Popescu Tăriceanu", a spus Pocora.

Ea a precizat că, prin scrisoarea deschisă transmisă marţi liberalilor, Tăriceanu "nu face decât o nouă plată în contul datoriei pe care o are faţă de PSD" pentru funcţia de preşedinte al Senatului.

"Reamintim că Delegaţia Permanentă a PNL a dat un vot aproape unanim pentru a nu mai accepta abuzurile PSD, partid care după ce a ajuns la putere a demonstrat că nu mai este interesat de respectarea promisiunilor făcute de USL, ci de satisfacerea intereselor baronilor roşii", a menţionat purtătorul de cuvânt al liberalilor.

Călin Popescu-Tăriceanu spune, într-o "scrisoare deschisă către liberali", că el crede că "prezenţa PNL în Guvernul USL e mandatul pe care alegătorii l-au dat în 2012" şi că direcţia pe care o va urma PNL trebuie decisă în cadrul unui Congres extraordinar organizat imediat după alegerile din 25 mai.

Sursa: mediafax.ro


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Der Spiegel / Iadul de după vindecare, mărturii. Prin ce pot trece tinerii după Covid și de ce se tem medicii c…

2 Să dea Dumnezeu ca acest om să nu aibă dreptate!

3 PSD, în pragul exploziei! Procurorii se pregătesc de reținerea „Rețelei Burci” / Cristian Burci, fugit acum în D…

4 Scandal de hărțuire sexuală la vârful PMP

5 Vicepreședintele Societății Române de Epidemiologie: E greu să porți mască? E mult mai greu intubat