POLITICIENII se bat în LIKE-uri pe FACEBOOK. Sărbătorile religioase, un bun prilej

POLITICIENII se bat în LIKE-uri pe FACEBOOK. Sărbătorile religioase, un bun prilej

Politicienii se întrec în mesaje pe Facebook cu ocazia sărbătorilor creştine / FOTO: www.facebook.com

Voturile din teren sunt urmate de likeurile de pe Facebook.  Victor Ponta a postat mai multe poze din vizita în judeţul Suceava de la Mănăstirea Putna, unde a asistat la slujbă. Fotografiile au atras imediat peste 3.000 de likeuri.

Candidatul PSD la alegerile prezidentiale chiar şi-a schimbat poza de copertă pe Facebook şi a postat o fotografie în care apare alături de soţia sa, Daciana Sârbu, preoţi ortodocşi dar şi de câteva fetiţe îmbrăcate în port tradiţional românesc. Exact elementele pe care Victor Ponta insistă în lupta pentru şefia Cotroceniului.

Elena Udrea a postat 7 fotografii de la mănăstirea Tismana, unde preşedintele PMP a participat la slujbă alături de mii de oameni. Şi pozele Elenei Udrea, posibil candidat în cursa pentru alegerile prezidenţiale, a atras aproximativ 2000 de likeuri din partea internauţilor.

Pe de altă parte, primarul Aradului Gheorghe Falcă a ales să posteze cu ocazia sărbătorii Adormirea Maicii Domnului 2 fotografii; una alături de familie, şi alta cu mama sa.  Fotografiile sunt însotite de mesajul: „ Astăzi este zi de mare sărbătoare în familia noastră. Fiica și mama mea poartă numele Sfintei Fecioare Maria.” Şi pozele primarului au adunat peste 600 de likeuri.

Sursa: realitatea.net

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 Uite dovada măsluirii! / „Marele document” care a făcut vâlvă ieri a fost adăugat ulterior cu pixul în registrul…

3 Să nu uitați unde ați citit asta prima dată

4 Femeia asta e parfum pe lângă expiratele din tabloidele noastre

5 Drulă le dă cu manta? / Se pregătește vânzarea Portului Constanța? / Dezvăluiri care dau de gândit