Ponta a numit-o pe SALTELISTA Magdalena la Transporturi

Ponta a numit-o pe SALTELISTA Magdalena la Transporturi

Istvan Zoltan (UDMR), secretar de stat, a fost înlocuit de Ponta la Transporturi cu Maria Magdalena Grigore. O SALTELISTĂ parvenită din PNL şi aciuată pe lângă jigodia de Tăriceanu. Această SALTELISTĂ şi-a făcut o grămadă de bani din funcţiile pe care le-a ocupat. Depozite de aproape 150.000 de euro, casă şi apartament în Bucureşti. Şi conduce un Infiniti. Declaraţia de avere AICI.

În ianuarie 2008, Maria Magdalena Grigore a fost numită la conducerea Direcţiei de Drumuri şi Poduri (DRDP) Bucureşti, presa relatând că experienţa acesteia, membru PNL la organizaţia sectorului 3 din Capitală, atunci în vârstă de 27 ani, cuprindea doar funcţia de curier personal la doi secretari de stat, de angajată la cabinetul deputatului liberal Mircea Ciopraga, care conducea organizaţia PNL sector 3, şi de trei luni ca economist în cadrul DRDP.

Ea a fost numită de către ministrul Transporturilor din acea perioadă,Ludovic Orban, şi în funcţia de membru în Consiliul de Administraţie al Tarom, presa relatând că numirea a fost semnată înainte ca aceasta să îşi termine studiile la Academia de Studii Economice şi citând-o spunând "Nu trebuie să te pricepi la aviaţie, la motoare, în Consiliul de Administrare, pentru aceasta sunt ingineri şi piloţi de aviaţie".

Definiţia saltelistelor

Personaje feminine sexoase, avansate în politica mare prin mijloace dubioase, râncede şi gri.

Fete cu o carieră şcolară dubioasă, cu diplome luate de la facultăţi puţin onorabile. Care au urcat în ierarhia politică şi socială aciuate şi servind anumite mărimi politice. Ele sunt produsul tranziţiei. Cel mai toxic produs.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD a „câștigat” Primăria Sectorului 1! Justiția paralelă a Partidului a găsit 1360 de voturi în plus pentru „…

2 Avertismentul profesorului Virgil Păunescu în legătură cu vaccinurile

3 Așa o fi?

4 Mafia cu gulere galbene / Te crucești când citești așa ceva!

5 Alina Ghica, judecătoarea care a suspendat completurile de 5 judecători la cererea lui Dragnea și a anulat o p…